Posada 930 x 122

donaris tours

REZERVĂ ACUM! VACANŢĂ ÎN CROAȚIA – ULTRA LAST MINUTE

Rezervă acum! Vacanță în Croația. Agenția de turism Donaris Tours (Pitești, piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) îți propune un sejur în Croația. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Citiți și: REZERVĂ ACUM! VACANȚĂ ÎN KUSADASI (TURCIA)

Rezervă acum ultimele locuri pentru vacanța ta în Croația la Hotel Medena 3* din stațiunea Trogir, la tariful de 750 de euro/persoană/7 nopți cu demipensiune și transport cu avionul, cu toate taxele incluse, și la Hotel Atrium 5* din stațiunea Split, la tariful de 1.035 de euro/persoană/7 nopți cu demipensiune și transportul cu avionul, cu toate taxele incluse. 

Dacă nu ai văzut încă un canion, acum ai ocazia: râul Neretva formează cel mai lung canion din Croația.

Citiți și: (VIDEO) TURISM PENTRU ORICE BUZUNAR: DONARIS TOURS

Aici poți face numeroase excursii. De exemplu, poți vizita orașul Dubrovnik, acolo unde s-a filmat celebra peliculă “Game of Thrones”, Palatul lui Dioclețian din Split și Lacurile Plitvice (recunoscute pentru frumusețea lor și care sunt incluse pe lista patrimoniului mondial, sub protecția UNESCO).

Stațiunile de la malul Mării Adriatice sunt sinonime cu distracția, mai ales că seara străzile doldora de cafenele sunt pline de turiști dornici să se bucure de viață. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Litoralul Croației se întinde pe o lungime de 1.778 de km și are 5 zone distincte: peninsula Istria, golful Kvarner, coasta dalmată de nord, coasta dalmată centrală și coasta dalmată de sud. De asemenea, există 4.000 de km de litoral însumați de pe cele 1.000 de insule pe care le are această frumoasă țară.

Plajele din Croația sunt diverse: cu pietricele, cu ponton betonat sau cu stânci. Foarte rare sunt plajele cu nisip fin și nisip în apă. În schimb, apa mării, mai ales cea din golful Kvarner, este renumită pentru limpezimea sa.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată. Rezervă acum și profită de ofertele la prețuri reduse! Nu rata promoțiile lunii mai 2017! OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Posada 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066