Donaris 930 x 122

donaris tours

REZERVĂ ACUM! VACANȚĂ ÎN KUSADASI (TURCIA)

Rezervă acum! Vacanță în Kusadasi (Turcia). Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața Vasile Milea, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon 0725.499.985) vă propune un sejur în Kusadasi.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Kusadasi este un oraș-port la Marea Egee, care s-a dezvoltat sub câteva civilizații succesive: greacă, romană, venețiană, genoveză și otomană.

Kusadasi este răsfățat de razele soarelui timp de 300 de zile pe an. Numeroase plaje cu nisip fin, cu apă caldă (Baradan Bay, Pamucak Beach, Kustur Beach, Sunset Beach, Club Downtown Beach, Ladies Beach, Green Beach și Long Beach) și cu o atmosferă liniștită permit activități precum windsurfing, ski nautic, plimbări cu barca, pescuit și volei, ideale pentru cei care iubesc viața activă.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Pachetele speciale pe care agenția de turism Donaris Tours vi le pune la dispoziție pot fi consultate AICI.

De asemenea, reprezentanții Donaris Tours precizează că cei interesați pot opta și pentru transportul cu autocarul la tariful de 95 de euro/persoană, cu plecare din București. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Plecările din București sunt în zilele de vineri, iar intrarea la cazare se face în zilele de sâmbătă. Sejurul este de 7 nopți.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3