930X122 MAIA

donaris tours

RUSALII 2017 LA MARE. SUPER OFERTE

Rusalii 2017 la mare. În acest an Rusaliile vor fi sărbătorite pe 4 iunie (duminica) şi 5 iunie (luni).

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune să petreceţi sărbătorea Rusaliilor pe litoralul românesc al Mării Negre. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Numeroase obiceiuri şi ceremonii încă se păstrează de Rusalii, diferite de la o regiune la alta: Jocul Căluşarilor, împodobirea locuinţelor şi a porţilor cu ramuri de tei, plop sau stejar, sfinţirea ramurilor de soc sau de tei, purtarea la brâu sau în sân ori punerea în paturi, pe mese sau sub perne a pelinului sau a altor plante de care se temeau Ielele (usturoi, leuştean, odolean), împletirea cununiţelor din spice de grâu şi flori de câmp pentru a fi purtate de tineri la celebrarea căsătoriilor, culegerea plantelor de leac, pocnitul din frunzele de tei sau salcâm pentru alungarea spiritelor rele, prepararea unsorii pentru ungerea ugerului vacilor, descântece împotriva Ielelor şi ungerea uşilor cu usturoi.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune să petreceţi sărbătorea Rusaliilor pe litoralul românesc al Mării Negre. Ofertele sunt pentru staţiunile Mamaia, Eforie Nord, Olimp, Venus sau Mangalia. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3