930 x122 grota rece

donaris tours

SEJUR ÎN DELTA DUNĂRII, OFERTE SPECIALE

Sejur în Delta Dunării, oferte speciale. Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) vă propune astăzi o vacanță în Delta Dunării. Sunt valabile mai multe oferte, începând cu luna iunie 2019. Plecările vor fi săptămânal, în fiecare zi de joi, până pe data de 17 octombrie 2019.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Delta s-a format de-a lungul a 10.000 de ani și continuă să crească încă și astăzi, fiind considerată cel mai tânăr pământ românesc. Este cea mai bine conservată deltă din Europa, iar din anul 1990 este parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, fiind considerată rezervație a biosferei. Este un labirint de lacuri și canale, care șerpuiesc prin cea mai mare suprafață compactă de stuf din lume și una dintre zonele cu cea mai mare biodiversitate de pe planetă.

Noaptea, Delta Dunării răsună de zgomotul amfibienilor, aici găsindu-se 10 astfel de specii, printre care broasca râioasă verde, broasca de lac mare, broasca râioasă brună, buhaiul de baltă și brotăcelul de copac. Fauna piscicolă este reprezentată de o varietate de pești, 133 de specii. Tot în Deltă se găsesc 54 de specii de mamifere și 331 de specii de păsări.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Ofertele Donaris Tours sunt valabile la Hotel Gulliver Delta Resort 3* – Uzlina. Hotelul este construit în perfectă armonie cu natura, într-o zonă deosebit de spectaculoasă, situată în Delta Dunării, la intersecția dintre Brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina. Accesul este facil, transferul cu barca de la Murighiol la Uzlina durând în jur de 10-15 minute.

Grăbiți-vă să prindeți ultimele locuri la preț redus, cu plata integrală până la 31 mai 2019!

Sunt încă valabile tarife atractive:

-pentru seniori (persoane de peste 50 de ani), tarifele încep de la 839 de lei/persoană/loc în cameră dublă/pensiune completă/transport cu autocarul, pentru un sejur de 4 zile/3 nopți Detalii, AICI.

-pentru nonseniori, tarifele încep de la 914 lei/persoană/loc în cameră dublă/pensiune completă/transport cu autocarul pentru un sejur de 4 zile/3 nopți. Detalii, AICI.

Tariful include:

-transport din București cu autocarul;

-transfer cu barca Murighiol – Uzlina;

-cazare și masă conform programului ales și o sticlă cu apă plată de 2 litri pe zi la micul dejun (Uzlina);

-surpriză de bun venit (cu icre și țuică pe ponton);

-acces gratuit la piscină (prosop de plajă, șezlong și umbrelă incluse), posibilitatea de a pescui de pe pontonul hotelului;

-foc de tabără pe malul Dunării;

-acces gratuit la locul de joacă pentru copii, jocuri gen badminton, fotbal în iarbă, tenis de masă, șah, fotbal de masă etc.

Foarte important: se poate achita și cu vouchere de vacanță!

De asemenea, echipa agenției de turism Donaris Tours transmite că sunt disponibile și excursii opționale în Delta Dunării. Și în acest caz sunt valabile oferte: pentru achiziționarea a două excursii, a treia este gratuită (potrivit prețului cel mai mic). Mai multe amănunte, AICI.

Pentru amănunte despre vacanța dumneavoastră, rezervare și plată, contactați agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA