NOR CURIER 930X122

donaris tours

SEJUR ÎN LEFKADA – GRECIA. PROFITĂ DE REDUCERI!

Sejur în Lefkada – Grecia. Profită de reduceri! Vânătorii de oferte văd lumea cu bani puțini. Călătoresc cu autocarul și ajung în destinații cu plaje superbe. Agențiile de turism au zilnic turiști care merg în Grecia. Agenția de turism Donaris Tours din Pitești  (piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter, număr de telefon 0725.499.985) vă propune astăzi un sejur de vis în Lefkada – Grecia.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Este a patra insulă ca mărime din Marea Ionică, iar faptul că e situată foarte aproape de partea continentală face să nască povestea conform căreia cândva Lefkada era parte din Grecia Continentală, depărtându-se încet-încet de aceasta de-a lungul timpului. Este una dintre puţinele insule din Grecia pe care se poate ajunge cu maşina, traversând un mic pod mobil.

Veți descoperi aici plaje nesfârșite, o vegetație luxuriantă și sate tradiționale. Capitala, oraşul Lefkada, se află în partea de nord a insulei, foarte aproape de podul plutitor.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Lefkada este presărată cu câteva stațiuni mici, plaje sălbatice și sătucuri tradiționale grecești. Partea de est a insulei cuprinde stațiunile Lefkada, Nikiana și Perigiali.

Gastronomia este bogată, cu o mâncare gustoasă și accesibilă ca preț. Puteți opta pentru tradiționalul gyros, musaca și vinete coapte sau produse din pește.

Pentru Lefkada, Donaris Tours propune sejururi de 7 nopți/8 zile (transport cu autocarul sau fără transport). OFERTE, AICI.

Până pe data de 28 februarie 2018 sunt valabile tarifele early booking, cu achitarea de până la 60% din prețul total al sejurului. Restul sumei se achită cu 3 săptămâni înainte de plecare. DETALII, AICI.

Sunt puse la dispoziție următoarele pachete:

Julia Studios/ Nindri. Nidri este cea mai populară stațiune turistică din Lefkada, situată la o distantă de 17 kilometri sud de capitala insulei. De pe faleza stațiunii se pot observa insulele Heloni, Sparti, Madouri și Scorpios, faimoasa insulă a lui Aristotelis Onasis. Strada principală din spatele golfului este plină de cafenele, baruri și magazine turistice.

Studio Julia este situat în stațiunea Nidri, chiar pe strada principală, la numai 3 minute de mers de centrul stațiunii și de faleză. În apropierea unității de cazare se găsesc supermarketuri, magazine de suveniruri, restaurante și taverne. Portul Nidri, de unde pornesc navele pentru excursiile opționale, se află la doar câteva minute de mers pe jos. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Hotel Grand Theoni 4*/ Vassiliki. Situată într-un golf larg pe coastă de sud a Lefkadei, stațiunea Vassiliki este destul de liniștită la începutul și la sfârșitul sezonului de vară, dar aglomerată în lunile iulie și august, fiind recunoscută ca una dintre capitalele de windsurfing din Europa.

Stațiunea este animate datorită poziționării lângă port, a cafenelelor de pe trotuare, a restaurantelor și magazinelor de înghetată și suveniruri. Hotelul Grand Theoni este localizat în centrul stațiunii Vasiliki, renumită pentru sporturile nautice surf și kite. Hotelul este la 300 de metri depărtare de plaja din Vasiliki. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

– Vila Nindri Port Studio/ Nidri. Vila Nidri Port Studios este o clădire construită în zona portuară (marină), foarte aproape de mare, având o poziționare ideală, la doar 50 de metri față de port si la 200 de metri față de plajă. Vila este situată la 200 de metri de centrul stațiunii Nidri și la 28 de kilometri de capitala insulei, Lefkada. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Katia Apartments/ Nidri. Apartamentele Katia sunt situate în staţiunea Nidri, aproape de mare, la o distanță de aproximativ 15 km de orașul Lefkada. În apropiere se află un centru de sporturi nautice. Vila este o afacere de familie, compusă din 7 apartamente cu 2 sau 3 paturi, înconjurată de o grădină cu flori, cu acces direct la plajă, fiind o alegere potrivită pentru a petrece vacanţa cu familia. Vila pune la dispoziţia turiştilor acces internet Wi-Fi gratuit şi parcare cu locuri limitate. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Pentru mai multe amănunte despre sejurul dorit, reprezentanții agenției de turism Donaris Tours din Pitești  (piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter, număr de telefon 0725.499.985) vă stau la dispoziție.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3