930 x122 grota rece

donaris tours

SEJUR ÎN PARALIA KATERINI (GRECIA). VEZI AICI OFERTELE!

Sejur în Paralia Katerini (Grecia). Vezi aici ofertele! Vânătorii de oferte văd lumea cu bani puțini. Călătoresc cu autocarul și ajung în destinații cu plaje superbe. Agențiile de turism au zilnic turiști care merg în Grecia. Paralia Katerini este una dintre cele mai accesibile destinații dintre insulele grecești.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Se ajunge în aproximativ 12 ore, iar timpul se scurge plăcut, pentru că poveștile spuse de ghizi sunt fascinante. Distanța dintre București și Paralia Katerini este de 751 de kilometri. Paralia Katerini se află la poalele faimoșilor Munți Olimp.

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter, număr de telefon 0725.499.985) vă propune un sejur în Paralia Katerini (Grecia). Plecările sunt disponibile pentru datele de 11 și 13 iunie 2018.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Potrivit Donaris Tours, cele mai solicitate hoteluri din Paralia Katerini sunt următoarele:

Cu plecare pe 11 iunie 2018:

Hotel San Antonio 2*, tarif 166 de euro + 339 de lei/persoană/sejur 6 nopți, cu mic dejun și transport cu autocarul inclus. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Hotel Orea Eleni 3*, tarif 218 euro + 339 de lei/persoană/sejur 6 nopți, cu demipensiune și transport cu autocarul inclus. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Cu plecare pe 13 iunie 2018:

Hotel Korali 3*, tarif 175 de euro + 339 de lei/persoană/ sejur 6 nopți, cu mic dejun și transport cu autocarul inclus. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Hotel Olympus 3*, tarif 166 de euro + 339 de lei/persoană/sejur 6 nopți, cu mic dejun și transport cu autocarul inclus. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Reprezentanții agenției de turism Donaris Tours precizează că acum plecările se fac și din Pitești (de la McDonald’s Gară). Suplimentul de plecare din Pitești este de 15 euro/persoană dus-întors.

”Nu ratați croaziera pe insula Skiathos, excursia la Meteora sau drumeția în Parcul Național Olimp ori o vizită la castelul din Platamonas. Paralia este un loc ideal și pentru cumpăraturi: se pot achiziționa suveniruri, îmbrăcăminte, haine de blană și de piele, bijuterii (în special aur foarte ieftin) sau obiecte de artă.

Cea mai cunoscută clădire din Paralia este Biserica Ortodoxă de culoare albă închinată Sfintei Paraschiva, situată chiar pe promenada de la malul mării.”, precizează agenția Donaris Tours.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești  (piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter, număr de telefon 0725.499.985) pentru a stabili toate detaliile sejurului tău!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3