Donaris 930 x 122

donaris tours

SEJUR. OFERTĂ SPECIALĂ ÎN DELTA DUNĂRII

Sejur. Oferă specială în Delta Dunării.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985) vă propune astăzi o vacanță în Delta Dunării.

Delta s-a format de-a lungul a 10.000 de ani și continuă să crească încă și astăzi, fiind considerată cel mai tânăr pământ românesc. Este cea mai bine conservată deltă din Europa, iar din anul 1990 este parte a Patrimoniului Mondial UNESCO, fiind considerată rezervație a biosferei. Este un labirint de lacuri și canale, care șerpuiesc prin cea mai mare suprafață compactă de stuf din lume și una dintre zonele cu cea mai mare biodiversitate de pe planetă.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Noaptea, Delta Dunării răsună de zgomotul amfibienilor, aici găsindu-se 10 astfel de specii, printre care broasca râioasă verde, broasca de lac mare, broasca râioasă brună, buhaiul de baltă și brotăcelul de copac. Fauna piscicolă este reprezentată de o varietate de pești, 133 de specii. Tot în Deltă se găsesc 54 de specii de mamifere și 331 de specii de păsări.

Oferta este valabilă la Hotel Gulliver Delta Resort 3* – Uzlina. Hotelul este construit în perfectă armonie cu natura, într-o zonă deosebit de spectaculoasă, situată în Delta Dunării, la intersecția dintre Brațul Sfântu Gheorghe și canalul Uzlina. Accesul este facil, transferul cu barca de la Murighiol la Uzlina durând în jur de 10-15 minute.

Tarifele pornesc de la la 1.438 de lei, cameră dublă (2 persoane), cu pensiune completă. Transportul este cu autocarul. Plecările sunt programte astfel:

-18 – 22 august 2019 (4 nopti);

-22 – 25 august 2019 (3 nopti);

-25 – 29 august 2019 (4 nopti);

-29 septembrie – 2 octombrie 2019 (3 nopti). OFERTA DETALIATĂ, AICI.

Servicii incluse:

– transport autocar București – Murighiol – București;

– transfer barca Murighiol – Uzlina – Murighiol;

– 3/4 nopți de cazare;

– pensiune completă inclusă;

– BONUS Plimbare cu barca!

Tot în Delta Dunării puteți opta și pentru alte oferte, disponibile pe site-ul agenției de turism Donaris Tours.

Pentru amănunte despre vacanța dumneavoastră, rezervare și plată, contactați agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, în clădirea Maya Center, nr. 3, la parter, număr de telefon – 0725.499.985)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90