930 x122 grota rece

donaris tours

SEJUR PE LITORALUL ROMÂNESC. OFERTE SPECIALE

Sejur pe litoralul românesc. Oferte speciale. Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, număr de telefon 0725.499.985) vă propune un sejur de 5 nopți la Hotelul Miorița din stațiunea Neptun-Olimp.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Stațiunea este destinația preferată a familiilor cu copii, familii care doresc un loc liniștit, în care să-și petreacă vacanța de vară. Neptun-Olimp are o promenadă frumoasă, cu multe baruri, terase și restaurante.

Potrivit Donaris Tours, hotelul Miorița reprezintă surpriza stațiunii Neptun-Olimp în materie de cazare pentru anul 2018, fiind recent renovat.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Hotelul, situat la 700 de metri de plajă, are, printre altele, seif la recepție pentru păstrarea valorilor, restaurant cu terasă, bar de zi, cofetărie, piscină exterioară, loc de joacă interior pentru copii, parcare (în limita locurilor disponibile) și două săli de conferințe. De duminică până joi, oaspeții hotelului au reducere de 50% la tarifele pentru șezlongurile de pe plaja Daytona și Bali Neptun.

Puteți opta pentru un sejur de 5 nopți/6 zile (începând cu data de 26 iulie 2018). Prețul pentru un pachet cu cazare în cameră dublă 3* standard și mic dejun pornește de la 656 de lei/persoană.

Pentru un pachet de 5 nopți/6 zile, tariful începe de la 903 lei/persoană pentru cazare în cameră dublă 3* superior și mic dejun.

Copiii beneficiază de următoarele facilități (în cameră cu 2 adulți):

– Un copil cu vârsta între 0 și 9 ani beneficiază de cazare și mic dejun gratuit, fără pat suplimentar

– Al 2-lea copil cu vârsta între 0 și 9 ani achită 50% din tariful pentru un loc de cazare și pentru micul dejun și are pat suplimentar

– Orice copil cu vârsta între 10 și 13 ani achită 50% din tariful pentru un loc de cazare și pentru micul dejun și are pat suplimentar

– Copiii de peste 14 ani achită 50% din tariful pentru un loc de cazare și pentru micul dejun integral.

Informații suplimentare pot fi obținute de la reprezentanții agenției de turism Donaris Tours din Pitești (piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, număr de telefon 0725.499.985).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90