930 x122 grota rece

donaris tours

SPECIAL! SEJUR 2018 ÎN PORTUGALIA

Special! Sejur 2018 în Portugalia. Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune un sejur în orașul Cascais și în parohia Estoril din Portugalia.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Cascais este un oraș situat în partea de vest a Portugaliei, pe malul Atlanticului. Suburbie a capitalei portugheze, localitatea a evoluat de la un mic port pescăresc la o stațiune balneoclimaterică vestită. Astăzi, în Cascais există un port mare cu iahturi și mai multe plaje mici cu nisip.

În Cascais se găsesc un muzeu de artă, un muzeu oceanografic, parcuri și încântătoare străzi pavate, aflate în centrul istoric. Orașul are multe hoteluri și apartamente turistice, precum și numeroase restaurante, pentru toate categoriile sociale.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Estoril este o parohie a municipiului portughez Cascais, în apropiere (la doar 15 kilometri distanță) de capitala Lisabona. Are un cazino foarte cunoscut, iar zona balneoclimaterică și plajele însorite atrag mulți turiști.

Agenția de turism Donaris Tours informează că sejurul este de 7 nopți și că transportul (inclus) se va face cu avionul, prin intermediul companiei Wizz Air (cu plecări în fiecare zi de marți în perioada 26.06 – 07.09.2018). Se organizează excursii opționale către Lisabona și excursie la Sintra sau turiștii pot opta pentru o seară tradițională cu muzică fado (cina este inclusă).

Donaris Tours vă prezintă și două hoteluri pentru cazare:

– Hotel Vila Gale Cascais 4* le este recomandat familiilor cu copii. Hotelul le oferă oaspeților săi multiple facilități: piscină exterioară cu apă dulce, piscină pentru copii (șezlongurile, saltelele, umbrele și prosoapele pentru piscină sunt gratuite), saună, bar „Winners”, pool bar „Maresia”, restaurant pentru mic dejun, parcare (gratuită) și teren modern de joacă pentru copii.

Costul unei sejur de 7 nopți, cu demipensiune, transport cu avionul și taxe incluse, începe de la 1.054 de euro/persoană în cameră dublă (cu plecare pe 26.06.2018). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Hotel Baia 3* le este recomandat celor care doresc o vacanță pentru relaxare la tarife avantajoase. Sunt puse la dispoziția tutiștilor o piscină interioară la ultimul etaj și o terasă în aer liber, care oferă priveliști panoramice ale oceanului. Restaurantul Grill al Hotelului Baia servește preparate tradiționale din bucătăria portugheză și specialități din fructe proaspete de mare. Oaspeții se pot relaxa la soare pe șezlonguri sau pot închiria biciclete pentru a explora plajele și atracțiile din zonă.

Costul unei sejur de 7 nopți, cu mic dejun, transport cu avionul și taxe incluse, începe de la 857 de euro/persoană în cameră dublă (cu plecare pe 26.06.2018). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată! 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90