Donaris 930 x 122

donaris tours

TRATAMENT LA BĂILE OLĂNEȘTI. VEZI OFERTA!

Tratament la Băile Olănești. Vezi oferta! Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter, număr de telefon: 0725.499.985) vă propune un sejur la Băile Olănești.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Stațiunea Băile Olănești se află la 18 kilometri nord-vest de Râmnicu Vâlcea, la 180 de kilometri de București și la 120 de kilometri de Sibiu, într-o depresiune intracolinară a Carpaților Meridionali, la o altitudine de 450 de metri.

Este una dintre puținele localități din țară care întrunește în chip armonios doi factori naturali de cură: factorul climatic și topoclimatic local și factorul hidromineral, constituit din apele minerale. Băile Olănești ocupă primul loc printre stațiunile balneoclimaterice din România în ceea ce privește numărul de izvoare, debitul total zilnic al acestora și varietatea compoziției și a concentrației apelor minerale.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

La Băile Olănești beneficiați de tratament pentru mai multe afecțiuni: 

– afecțiuni renale și ale căilor urinare (litiază renală, litiaza căilor urinare, pielonefrită cronică);

– afecțiuni ale aparatului digestiv (gastrite cronice hipoacide, colite cronice);

– afecțiuni hepatobiliare (diskinezii biliare, colecistită cronică, hepatită cronică, tulburări după ficat operat, pancreatită cronică);

– afecțiuni respiratorii (persoane expuse noxelor profesionale, astm alergic, bronșite și traheobronșite cronice);

– afecțiuni metabolice și de nutriție (diabet zaharat, obezitate);

– afecțiuni otorinolaringologice;

– afectiuni dermatologice (psoriazis, urticarii cronice, dermatite seboreice, acnee, piodermite);

– afecțiuni asociate (reumatisme degenerative și artroze, nevroze astenice, maladii profesionale și afecțiuni endocrine).

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter, număr de telefon: 0725.499.985) informează că pentru un pachet complet de 5 nopți tariful este de 1.045 de lei (cazare în cameră dublă standard). OFERTA COMPLETĂ, AICI.

La Hotelul President 3* sunt valabile pachete complete de cazare, pensiune completă și tratament în perioada 16 iunie – 15 septembrie 2018. ”Tratamentul constă în cură cu apă minerală și două proceduri de electroterapie și/sau hidroterapie (băi galvanice). Turiștii se vor prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie.”, informează consultanții Donaris Tours. DETALII DESPRE OFERTĂ, AICI.

Pentru mai multe informații, rezervări și plată, reprezentanții agenției de turism Donaris Tours din Pitești (Piața ”Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter, număr de telefon: 0725.499.985) vă stau la dispoziție.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3