EcoMoto 930×122

donaris tours

ULTIMELE LOCURI! PELERINAJE ÎN ISRAEL 2018

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) informează că mai sunt disponibile locuri pentru pelerinaje în Țara Sfântă, Israel. Potrivit reprezentanților agenției, plecările sunt disponibile pentru lunile februarie și martie 2018.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Tariful unui pachet de vacanță cu transport cu avionul și cu taxe incluse este de la 495 de euro/persoană pentru un sejur de 6 zile/5 nopți, cu demipensiune. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Odată ajuns în Israel, nu trebuie să ratezi următoarele obiective turistice:

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Haifa este locul care combină influențele arabe și est-europene, tradiția și modernul. Una dintre atracțiile principale ale orașului este Muntele Carmel, care oferă o panoramă minunată.

Ierusalim este așezat în Orientul Mijlociu și considerat oraș sfânt pentru credințele iudaică, creștină și musulmană. Orașul s-a extins din a doua jumătate a secolului al XIX-lea în afara zidurilor.

Nazareth – situat în partea nordică a Israelului, este cel mai populat oraș arab din Țara Sfântă, având aproximativ 80.000 de locuitori (69% musulmani și 31% creștini).

Descris ca fiind locul copilăriei lui Iisus Hristos, orașul este un centru de pelerinaj creștin.cetății vechi, mai cu seamă în partea de vest, care acoperă în zilele noastre cea mai mare parte a suprafeței orașului.

Bethleem (casa pâinii, traducere din ebraică) este situat la 10 km sud de Ierusalim. Jumătate dintre locuitorii orașului sunt creștini, jumătate, musulmani. Biserica Nașterii Domnului este cea mai veche biserică creștină din Țara Sfântă, ridicată din ordinul împăratului Constantin deasupra peșterii Nașterii Mântuitorului. Din fața Bisericii Nașterii Domnului se transmite în fiecare noapte de Crăciun Sfânta Liturghie.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) pentru a beneficia de ultimele locuri disponibile. Un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90