Donaris 930 x 122

donaris tours

VACANȚĂ ÎN GRECIA. STAȚIUNEA CA UN PARADIS

Vacanță în Grecia. Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune o nouă destinație pentru vacanța de vară 2017: Kamena Vourla, din Grecia. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Citiți și: (VIDEO) TURISM PENTRU ORICE BUZUNAR: DONARIS TOURS

Este o stațiune ca un paradis, încă nedescoperită de turiștii români, situată la numai câțiva kilometri de Termopile și la aproximativ 160 de km distanță de Atena. Un drum îngust străbate Kamena Vourla de la nord la sud și delimitează partea de litoral, cu plaje nisipoase, de partea montană, acolo unde se găsesc izvoare termale și sulfuroase. Ce v-ați putea dori mai mult? Mare, munte și balneo în același loc!

Poziția ideală a stațiunii face ca turiștii sosiți aici să aibă acces ușor la excursii opționale, prin care pot descoperi o mare parte a Greciei: Atena se află la doar 160 de km, complexul monahal Meteora este la mică distanță, Delphi nu trebuie ratat, Evia este la 20 de minute de mers cu ferryboat-ul, iar complexul de insule Lichadonissia e la îndemâna oricui, fiind accesibil cu mici bărci motorizate. OFERTA COMPLETĂ, AICI. Toată faleza stațiunii este înțesată cu taverne și psarotaverne (restaurante pescărești), cafenele și mici baruri. Cei care vor să petreacă pe malul mării până târziu în noapte au la dispoziție posibilități multiple.

Citiți și: SPECIAL! SEJUR 2018 ÎN PORTUGALIA

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune un circuit cu sejur și transport cu autocarul la numai 329 de euro/persoană/loc în cameră dublă. Servicii incluse:

-transport cu autocar (standard internațional), conform itinerariului;

-7 nopți de cazare, cu mic dejun și cină (dintre care, 2 nopți în Paralia Katerini la hotel de 3 stele și 5 nopți în Kamena Vourla la hotel de 5 stele);

-vizitarea Mănăstirii Rilla din Bulgaria;

-vizitarea Complexului Monahal Meteora (biletele de intrare la Mănăstirile Marele Meteor și Varlaam se achită separat, la fața locului – 3 euro/persoană/mănăstire);

-vizitarea Mănăstirii Kato Xenia;

-tur de oraș în Salonic;

-însoțitor român de grup din partea agenției. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Comdata 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066