Comdata 930 x 122

donaris tours

VACANŢĂ ÎN TURCIA/ANTALYA

Vacanţă în Turcia/Antalya cu agenţia de turism Donaris Tours din Piteşti (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985).

Citiți și: (VIDEO) TURISM PENTRU ORICE BUZUNAR: DONARIS TOURS

Un sejur de 7 nopți la Hotel Trendy Lara 5* din staţiunea Lara Kundu, de exemplu, costă începând de la 540 de euro/persoană/loc în cameră dublă, cu ultra all inclusive, transport avion, transfer aeroport – hotel – aeroport şi taxă de aeroport inclusă. DETALII, AICI.

Sună acum la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant de turism îți va oferi toate detaliile necesare despre sejurul tău, rezervare și plată. Rezervă acum și profită de ofertele la prețuri reduse! OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Citiți și: SPECIAL! SEJUR 2018 ÎN PORTUGALIA

Dintre obiectivele turistice şi de agrement din Antalya pe care merită să le vedeţi amintim parcul de distracţii Dedeman Aquapark, cascadele Manavgat şi Kursunlu, cartierul Kaleici (cartier vechi, cu case cu ziduri pitoreşti din piatră masivă, buticuri, hoteluri, pensiuni, hanuri şi restaurante exclusiviste – cartier mărginit de vechiul port din timpul romanilor) sau moscheele Iskele şi Murat Paşa.

Nu rataţi nici oraşele antice Aspendos şi Perga! Minaretul, Flacăra Eternă (mai multe flăcări care ard în permanenţă într-o masă stâncoasă, alimentate natural de gazele metane emise din rocă), peştera Karain Magarasi sau canionul Saklikent sunt alte frumuseţi care trebuie descoperite sau redescoperite într-o vacanţă în Antalya.

Evident, pieţele, magazinele şi plajele sunt atracţii irezistibile. În zona Kaleici, de exemplu, găsiţi mari magazine, iar în piaţa Dogu Garaji puteţi cumpăra diverse cadouri, ceai, cafea şi delicioase deserturi tradiţionale turceşti. Cât despre plaje, ele sunt foarte bine întreţinute. Lara Beach şi Konyaalti Beach sunt cele mai mari dintre ele, dar aveţi la dispoziţie şi o plajă mai mică, City Beach. OFERTA COMPLETĂ, AICI

Jupiter 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066