Nisan 930 x 122

donaris tours

VACANȚĂ LA BĂILE HERCULANE. OFERTE-SURPRIZĂ

Vacanță la Băile Herculane. Oferte-surpriză.

Citiți și: (VIDEO) TURISM PENTRU ORICE BUZUNAR: DONARIS TOURS

De ce să alegi Băile Herculane? Băile Herculane constituie cea mai veche staţiune din România, deosebit de pitorească, ocupanta unui loc important în Parcul Naţional Valea Cernei-Domogled, cât şi în istoria ţării noastre. Situată la o altitudine de 160 de metri, pe aceeaşi paralelă cu Nisa şi Veneţia, Băile Herculane au fost construite pe locul unei străvechi falii vulcanice.

Stațiunea este recomandată în tratamentul bolilor aparatului locomotor (afecțiuni reumatismale articulare degenerative, afecțiuni reumatismale articulare inflamatorii, afecțiuni reumatismale articulare, sechele după traumatisme ale aparatului locomotor), al afecțiunilor sistemului nervos periferic (pareze, paralizii), în tratamentul afecțiunilor cronice ale aparatului respirator (bronșite, rinite, sinuzite, astm), al afecțiunilor ginecologice cronice, în tratamentul diabetului zaharat incipient, al intoxicațiilor cu metale grele, al bolilor digestive, al afecțiunilor ale ochilor sau în tratamentul sindromului supraponderal.

Citiți și: SPECIAL! SEJUR 2018 ÎN PORTUGALIA

Contraindicații: boli acute, tumori, TBC, epilepsie, tulburări psihice și sindrom hemoragic.

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune următoarele oferte:

“O săptămână la munte” la Hostel Saras’Sons 3* în perioada 16 iunie – 31 august 2017 la trariful de 867 de lei/persoană/6 nopți. Pachetul include: 6 nopți de cazare în cameră dublă, masă (tichete valorice) în valoare de 150 de lei/persoană/sejur și tratament cu 4 proceduri/zi/persoană. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

“O săptămână de refacere” la Hotel Dacia 2* în perioada 1 mai – 15 iulie 2017 la tariful de 545 de lei/persoană/6 nopți. Pachetul include: 6 nopți de cazare în cameră dublă cu demipensiune și 3 proceduri/zi/persoană. OFERTA COMPLETĂ, AICI.  

Pentru informații suplimentare legate de tarife, oferte speciale, pachete de tratament și spa contactați agenția de turism Donaris Tours la unul din cele două sedii ale sale din Pitești și Bucuresti sau la numărul de telefon 0725.499.985. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066