930×122 CAPRA 5

donaris tours

VACANȚĂ LA MUNTE – OFERTE DE ULTIMĂ ORĂ

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) anunță că în această perioadă vă pune la dispoziție numeroase oferte pentru o vacanță la munte.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Relieful României este format în proporție de 28% din munți, fapt care oferă posibilitatea unui turism montan destul de dezvoltat.

Mai mult sau mai puțin cunoscute, domeniile schiabile din România sunt de o frumusețe aparte. Cei mici, dar și cei mari se pot bucura din plin în această perioadă de vacanțele puse la dispoziție de agenția de turism Donaris Tours în diferite zone montane ale țării. Donaris Tours are oferte speciale.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Poiana Braşov ocupă primul loc în topul staţiunilor de schi din România, datorită amenajărilor. Dispune de 12 pârtii de schi cu grade diferite de dificultate, destinate atât începătorilor, cât și schiorilor experimentați.

Straja, stațiunea montană din județul Hunedoara, aflată la o altitudine de 1.445 de metri, dispune de 7 pârtii de schi, 5 dintre ele fiind dotate cu instalații nocturne și de telescaun.

Domeniul schiabil de la Vidra, cel mai nou din România, se găsește în apropiere de lacul de acumulare de la Vidra. Altitudinea minimă de unde pornesc pârtiile este de 1.350 de metri și urcă până la 1.800 de metri. Zona este considerată una dintre cele mai frumoase din țară.

În Maramureș, iubitorii de tradiții, dar și de sporturi de iarnă pot opta pentru domeniul schiabil de la Cavnic, domeniu care este situat lângă localitatea cu același nume, la poalele munților Gutâi. Cele două zone schiabile de la Cavnic (din Icoana și Roata) se găsesc la 200 de metri una față de cealaltă – la iesirea din localitatea Cavnic spre Sighetul Marmaței, în amontele râului Cavnic. Pârtiile sunt foarte bine întreținute și au o mare diversitate a gradelor de dificultate.

Muntele Semenic, munte cunoscut și sub numele de „perla Banatului”, reprezintă un adevărat paradis montan, cu zăpadă naturală câteva luni pe an, cu aer curat și cu multe pârtii de schi care au diferite grade de dificultate.

Stațiunea se află la 35 de kilometri de Reșița și la aproximativ 150 de kilometri de Timișoara. Este amplasată pe platoul Munților Semenic, la o altitudine de 1.400 de metri, zona turistică Semenic fiind creată tocmai pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Agenția de turism Donaris Tours din Pitești vă va oferi toate detaliile necesare despre sejurul dumneavoastră, despre cazare, dar și despre facilitățile existente în zona pe care o alegeți pentru a vă relexa.

Pentru informații punctuale, Donaris Tours vă invită să sunați la numărul de telefon 0725.499.985.

De asemenea, vă puteți adresa direct la sediul din Pitești al agenției (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90