930 x122 grota rece

croația

VACANȚĂ PE INSULA DE AUR. VEZI OFERTA!

Vacanță pe insula de aur. Agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) vă propune să vă bucurați de un circuit cu autocarul în insula Krk din Croația. OFERTA COMPLETĂ, AICI

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Pentru plecări sunt disponibile următoarele date: 06.07; 10.08 și 08.09.2018. Tariful Early Booking (valabil până la data de 31.12.2017) include reduceri de până la 30%, prețurile începând de la 325 de euro/persoană.

Oferta include:

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

– Transport cu autocar licențiat, de 3 stele
– 2 cazări cu mic dejun în hoteluri de 3 stele
– 5 cazări cu demipensiune la Hotel Adriatic de 2 stele+
– Însotitor din partea agenției
– Vizită la Postojna, cea mai renumită peșteră din Europa
– Excursie în zona Plitvicese, cu vizită (de 3 ore) în Parcul Național
– Croazieră pe Dunăre by night (opțional – 10 euro – plata în excursie, cină festivă – bufet cu băuturi și muzică).

OFERTA COMPLETĂ poate fi accesată AICI.

Supranumită „insula de aur”, Krk oferă o gamă variată de peisaje. Partea de nord a insulei este aproape stearpă, în sud sunt golfuri, iar în zona de interior dealurile stâncoase și câmpurile fertile sunt ideale pentru cultivarea strugurilor. Cele mai populare modalități de distracție pe insulă sunt scuba diving, ski jet, ski nautic și zborul cu parapanta.

Sună la agenția de turism Donaris Tours din Pitești (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) pentru a primi toate informațiile despre sejurul tău.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3