New Profesional Consult 930 x 122

donaris tours

VINO LA MARE! CE HOTEL SĂ ALEGI PENTRU CONCEDIU

Agenția de turism Donaris Tours prezintă noutățile de pe litoralul românesc. Pe litoralul românesc al Mării Negre sunt din ce în ce mai multe hoteluri renovate și plaje reabilitate, iar Venus devine cea de-a doua stațiune modernizată aproape în totalitate, după Mamaia.

Citiți și: Profită și rezervă acum! Ofertă LAST MINUTE de nerefuzat la Donaris Tours!

Tot în stațiunea Venus, majoritatea hotelurilor sunt clasificate cu 4 stele, iar aici amintim: Afrodita, Melodia, Turquise și Mere Blu/Sky, care oferă și servicii all inclusive. Începând din luna iunie 2017, hotelul Mera a mai inaugurat o plajă privată, cu bar.

Pe de altă parte, Jupiter începe să se poziționeze din ce în ce mai bine ca stațiune dedicată familiilor cu copii, și aici este cunoscut succesul pe care îl au hotelurile Delta și California. Avantajele pe care le oferă acestea sunt următoarele: cazare și masă gratuite pentru copii de până la 12 ani, ateliere de creație, plaja copiilor, concerte și piese de teatru.

Citiți și: Rezervă acum! Vacanță în Egipt – Ultra Last Minute

Topul 5 al vânzărilor pe stațiuni, spun reprezentanții Donaris Tours, este condus de Mamaia, urmată de Eforie Nord, Neptun, Saturn și Venus, iar pe segmentul familii cu copii, în fruntea clasamentului sunt Jupiter, Venus și Saturn.

Se poate observa o schimbare și în comportamentul turiștilor: dacă acum câțiva ani preferau mai mult hoteluri de 2 stele, în prezent 7 din 10 turiști aleg hotelurile de 3 și 4 stele și cu servicii de masă cu demipensiune.

Sudul litoralului a început competiția cu Nordul. În stațiunile Olimp și Venus sunt unități de cazare aflate în plin proces de renovare și reclasificare. Unele se vor deschide abia în sezonul estival 2018. Și în stațiunea Cap Aurora hotelurile sunt în renovare. Noii proprietari vor să le transforme în unități de 4 stele, dedicate tot familiilor și cu concept de all inclusive.

Turiștii români devin din ce în ce mai sofisticați atât în ceea ce privește serviciile de cazare, cât și cele de masă, iar gradul de confort oferit de hotel reprezintă un factor decisiv în opțiunea acestora.

Dacă încă nu ți-ai rezervat vacanța de vară pe litoralul românesc, cere acum o ofertă la agenția Donaris Tours din Pitești  (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter – număr de telefon: 0725.499.985) și un consultant îți va oferi cele mai bune variante de cazare. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Pentru perioada 17.07 – 23.07.2017 încă mai sunt locuri disponibile, după cum urmează:

MAMAIA

– Hotel METROPOL 2* – Cameră dublă, modernizată, pentru 2 adulți, cu mic dejun – costă 1.830 de lei/6 nopți.

– Hotel PERLA 3* – Cameră dublă standard, pentru 2 adulți, cu mic dejun și prânz – 2.708 lei/6 nopți.

– Hotel CONDOR 4* – Cameră dublă standard, pentru 2 adulți, cu mic dejun – 2.786 de lei/6 nopți.

EFORIE NORD

 Hotel VALUL MAGIC 3* – Cameră dublă standard, pentru 2 adulți, fără masă – 1.670 de lei/6 nopți.

– Hotel CLUB DUNĂREA 3* – Cameră dublă standard, pentru 2 adulți, cu mic dejun și pensiune completă – 2.570 de lei/6 nopți; copiii până la 12 ani au gratuit la cazare cu mic dejun, fără pat suplimentar.

– Hotel BELONA 3* – Cameră dublă standard, pentru 2 adulți, cu mic dejun și demipensiune – 2.904 lei/6 nopți.

SATURN

– Hotel HORA 3* – Cameră dublă standard, pentru 2 adulți, cu mic dejun – 1.643 de lei/6 nopți, cu acces la Aqua Park Balada.

– Hotel SEMIRMIS 3* – Cameră dublă standard, pentru 2 adulți, cu mic dejun – 1.790 de lei/ 6 nopți.

– Hotel CLEOPATRA 4* – Cameră dublă standard, pentru 2 adulți, cu mic dejun – 1.966 de lei/6 nopți.

De asemenea, dacă vrei să nu mai ai grija transportului, tot la agenția Donaris Tours poți rezerva și un transport cu autocarul la tarife avantajoase: 50 de lei/persoană/sens cu plecare din București și 60 de lei/persoană/sens cu plecare din Pitești. OFERTA COMPLETĂ, AICI.

Pentru mai multe informații, agenția de turism Donaris Tours îți pune la dispoziție numărul de telefon 0725.499.985. De asemenea, te poți adresa direct la sediul din Pitești al agenției (Piața „Vasile Milea”, nr. 3, în clădirea Maya Center, la parter).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90