930X122 MAIA

mioveni

ECHIPA ”ROMÂNII AU TALENT” VINE ÎN MIOVENI

Echipa ”Românii au talent” vine în Mioveni. Centrul Cultural Educativ Mioveni va găzdui miercuri, 26 iulie 2017, începând de la ora 11, o întâlnire cu echipa de producție a show-lui de televiziune “Românii au talent”, sezonul 8.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Membrii echipei sunt în căutare de români care ne fac cinste, de români talentați, cu povești extraordinare de viață, care merită să fie văzuți și aplaudați de o țară întreagă.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Își doresc să găsească români cu aptitudini deosebite în orice domeniu, dar și talente neconvenționale, oameni cu pasiuni neobișnuite sau abilități surprinzătoare, gata să facă spectacol pe cea mai iubită scenă din România.

“Românii au talent” este show-ul de televiziune care își dorește să promoveze românii talentați de pretutindeni, indiferent de pregătirea pe care o au, locul din care provin, țara în care trăiesc sau vârstă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3