New Profesional Consult 930 x 122

antena stars

EPITEȘTI A AVUT MÂNĂ BUNĂ! MUSCELEANUL ȘTEFAN BADEA, LA ANTENA STARS!

În perioada 27-31 mai în Câmpulung Muscel va avea loc cea de a doua ediţie a festivalului internaţional de muzică uşoară pentru copii şi tineret „Stars of song”.

Citiți și: Apare o nouă Centură ocolitoare în Argeș!

Pentru a promova evenimentul directorul festivalului, Sergiu Cicu, împreună cu Marcel Pavel şi sora sa, Gina Pavel, vor oferi mai multe informaţii în această seară, de la ora 19, la Antena Stars. Gazdă a emisiunii va fi Mihai Morar.

Alături de ei se va afla și Ştefan Badea, copilul cu voce de aur pe care ePitești vi l-a prezentat în luna februarie http://epitesti.ro/caleidoscop/muzica/stefan-cel-cu-voce-mare-e-din-campulung-iar-la-9-ani-canta-dumnezeieste/. Ștefan va avea ocazia ca astăzi să devină cunoscut pentru întreaga țară. Amintim că Ștefan Badea are 9 ani și este elev în clasa a III-a la Şcoala „Sfântul Iacob” din Câmpulung-Muscel. El ia lecții de canto de la Gina Pavel, sora marelui artist Marcel Pavel.

Citiți și: Argeș. Un Citroen a luat foc: Intervenție de urgență!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90