NOR CURIER 930X122

andrada vaduva

O ȘTIȚI DE LA „MIREASĂ PENTRU FIUL MEU”! ȘI-A ANIVERSAT ZIUA DE NAȘTERE!

Piteșteanca Andrada Văduva, fostă concurentă la show-ul tv matrimonial ,,Mireasă pentru fiul meu’’, a împlinit 25 de ani.

Citiți și: Descoperă cele mai tari sfaturi pentru vestita curățenie de primăvară!

Cu această ocazie, Andrada a primit o mulţime de mesaje din partea fanilor şi a prietenilor săi.

„La mulţi ani fericiţi! Din suflet vă doresc tot binele din lume, multă sănătate, bucurii şi să fiţi iubiţi! Multe împliniri şi realizări să aveţi în viaţă! Fie ca toate dorinţele voastre să devină realitate în acest an!”, le-a urat o doamnă Andradei și iubitului ei, Ciprian.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

După ce a părăsit competiţia „Mireasă pentru fiul meu” Andrada şi-a găsit jumătatea. De aproape doi ani are o relaţie cu Ciprian Piţi. Este un tânăr care, din spusele Andradei, ar fi fost înainte iubitul Cristinei, și ea o fostă concurentă în același show tv. Cristina nu a confirmat, însă, niciodată această informație. (Foto: Facebook Andrada Văduva)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90