New Profesional Consult 930 x 122

campanie

deee

LA GUNOI CU TELEVIZOARELE ȘI FRIGIDERELE VECHI! POȚI CÂȘTIGA ȘI PREMII!

În zilele de 3 și 4 iunie, între orele 9 și 17, cetăţenii oraşului Mioveni pot scăpa de televizoarele, frigiderele sau de alte obiecte electrocasnice vechi. În plus, au și șansa să fie premiați.

Citiți și: Acțiune neobișnuită în Argeș! Ce vor face oamenii

Fiecare locuitor care va participa la acțiunea de colectare a deşeurilor electronice şi electrocasnice va fi înscris automat la o tombolă cu premii. Câştigătorii vor fi anunţaţi după extragerea care va avea loc pe 4 iunie, de la ora 18, la Primărie.

Pentru aparatele mari frigorifice, aparatele de climatizare și mașinile de spălat rufe sau vase se vor acorda tichete valorice la predarea aparatului. Cetăţenii care deţin deşeuri voluminoase vor beneficia de preluarea gratuită de la domiciliu, printr-o programare prealabilă la unul dintre numerele de telefon 0722.552.725 și 0753.092.707. Punctele de colectare vor fi amenajate în cartierul Colibaşi (pe strada Colibaşi, spre Făget), la Primăria Mioveni și în cartierul Racovița.

Citiți și: Alarmant! ,,Peste 500 de vârstnici mor sau sunt răniți, anual, în incendii!”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90