NOR CURIER 930X122

alegeri

CÂND AU LOC ALEGERILE PENTRU CONSILIUL JUDEŢEAN? IATĂ CE SPUNE SUBPREFECTUL BURNEI!

Subprefectul Ion Burnei a declarat astăzi, în conferinţa de presă a instituţiei pe care o conduce după ce mandatul prefectului Cristian Soare a încetat, că programul de acţiuni pentru organizarea alegerilor europarlamentare din mai decurge normal. Burnei a făcut şi o serie de precizări cu privire la organizarea de alegeri pentru desemnarea preşedintelui Consiliului Judeţean Argeș.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Ion Burnei a spus că, deocamdată, până nu apare o hotărâre de Guvern referitoare la organizarea de alegeri parţiale pentru şefia Consiliului Judeţean nu se poate vorbi de pregătirea unor asemenea alegeri în judeţul nostru.

O astfel de hotărâre ar trebui emisă până la Paşti. Conform legii, o hotărâre de acest gen trebuie emisă cu cel puţin 35 de zile înainte de alegerile parţiale (pentru alegeri parţiale termenele se reduc la jumătate faţă de cele normale). Mai exact, pentru ca alegerile parţiale din Argeș să se desfășoare pe 25 mai, odată cu europarlamentarele, Guvernul trebuie să emită respectivul document până cel mai târziu pe 20 aprilie.

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3