EcoMoto 930×122

gunoi

CÂND LUAŢI GUNOIUL DIN PARCUL TRIVALE? NU VĂ PUTE?

Lucrările de igienizare a Parcului Trivale din Piteşti lasă de dorit, iar acest lucru îi afectează pe cei care vor să se relaxeze aici.

Citiți și: Parcări ca la Pitești în toată țara nu găsești sau când ai Porsche și te crezi Dumnezeu

Pubelele de gunoi sunt golite rar, aşa încât unii piteşteni aruncă ambalaje şi PET-uri pe jos. În plus, echipele de curăţenie ale municipalităţii sunt puţine şi, după cum v-am prezentat recent, nici nu sunt dotate cu echipamentele necesare.

Piteştenii au fost nevoiţi ieri seară să îşi depoziteze gunoiul lângă pubele. În zonă sunt amenajate şi trei terase, aşa că, inevitabil, gunoiul se strânge.

Citiți și: Polițiștii, sancțiuni pe bandă rulantă, pe Trivale!

O fi vacanţă de Sfânta Maria, dar nici chiar aşa! Când se va ridica acest gunoi?

Despre indiferenţa cu care este tratată pădurea Trivale puteţi afla mai multe accesând link-ul http://epitesti.ro/stiri/nesimtire-si-nepasare-parcul-din-padurea-trivale-galerie-foto-halucinanta-fotografii-murdare/

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3