NOR CURIER 930X122

guvern

Când se produce rotativa! PSD și PNL, pe ultima sută de metri!

Când se produce rotativa! PSD și PNL, pe ultima sută de metri!

Citiți și: Azi, decizie crucială despre pensii

Premierul Nicolae Ciucă urmează să demisioneze în cursul zilei de luni, susțin surse G4Media din PNL, în condițiile în care sindicatele din Educație vor fi de acord cu oferta propusă duminică și vor anunța încheierea grevei generale.

În aceste condiții, va începe ”rotativa”, întregul mecanism procedural prin care se va produce schimbarea premierilor și a unei părți importante din miniștri.

Citiți și: Premierul Ciolacu, schimbare în Guvern. Deja se știe cine este

Numirea noului guvern ar trebui să se realizeze până la finalul săptămânii următoare, precizează surse politice.

Când se produce rotativa! PSD și PNL, pe ultima sută de metri!

În cursul zilei de duminică urmează să se desfășoare o ședință a Coaliției în care se va fixa noua formulă de guvernare, miniștrii care vor face parte din Guvernul Ciolacu, precum și dacă UDMR va face sau nu parte din viitorul Executiv.

Rotativa ar fi trebuit să se producă încă de la finalul lunii mai, dar greva din Educație a dat peste cap toate planurile și programul stabilit anterior de către PSD, PNL și președintele Klaus Iohannis.

Detalii, AICI – SURSE: Premierul Nicolae Ciucă își va prezenta luni demisia / Începe ”rotativa” / Duminică e programată ședința coaliției care va decide dacă UDMR va rămâne la guvernare

Foto: G4Media.ro

 

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90