930 x122 grota rece

autostrada

CÂND VA AVEA LOC MITINGUL DACIA

Sindicatul Autoturisme Dacia a decis să organizeze pe data de 7 martie, în intervalul orar 13 – 15, pe platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia din Mioveni, un miting pentru susţinerea unor obiective de interes naţional, precum urgentarea construirii autostrăzii Piteşti – Sibiu.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

Potrivit organizatorilor, la miting vor participa cel puţin 8.000 de membri ai Sindicatului Autoturisme Dacia, precum şi familiile acestora.

Sindicaliștii cer guvernanţilor şi, în general, clasei politice accelerarea lucrărilor premergătoare şi demararea urgentă a construirii autostrăzii Piteşti – Sibiu, susţinerea vânzării autoturismelor din producţia autohtonă, modificări legislative care să descurajeze importul de maşini second-hand, modificarea legislaţiei în vederea introducerii contractelor de muncă la nivel naţional şi de ramură şi asigurarea unei asistenţe medicale la standarde europene, ţinând cont de necesităţile sanitare ale locuitorilor din Mioveni şi din împrejurimi.

Citiți și: Se construiește un nou lot din această autostradă

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90