New Profesional Consult 930 x 122

autostrada

Când vor fi gata lucrările la secțiunea din Argeș a Autostrăzii Pitești – Sibiu

Când vor fi gata lucrările la secțiunea din Argeș a Autostrăzii Pitești – Sibiu

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat că a vizitat și șantierul secțiunii 5 Pitești – Curtea de Argeș (30,35 km) din Autostrada Sibiu – Pitești, despre care estimează că ar putea fi finalizată anul viitor, înainte de termen.

„Am vizitat ceva ce ne interesează pe toți, și anume o bucată din Valea Oltului, de la Pitești la Curtea de Argeș.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Acolo avem un termen de finalizare în 2025.

Să știți că sunt undeva aproape de 50%, au făcut o mobilizare foarte bună.

Dacă vor continua cu același ritm, sunt șanse foarte mari ca acel tronson de la Pitești la Curtea de Argeș să fie finalizat anul viitor, înainte de termen”, a estimat șeful Transporturilor.

Când vor fi gata lucrările la secțiunea din Argeș a Autostrăzii Pitești – Sibiu

Grindeanu s-a mai declarat mulțumit de activitatea de pe acest tronson al A1 Sibiu – Pitești și săptămâna trecută, când anunța un grad de execuție de peste 40%.

Secțiunea 5 reprezintă unul dintre capetele autostrăzii Sibiu – Pitești, are o lungime de 30,35 km, iar traseul începe în zona localității Curtea de Argeș și continuă paralel cu râul Argeș, pe teritoriul localităților Curtea de Argeș, Băiculești, Merișani, Mălureni, Budeasa, Bascov și Pitești, până la actuala centură a Municipiului Pitești.

Contractul pentru proiectarea și execuția celor 30,35 kilometri ai secțiunii 5 din Autostrada Sibiu – Pitești a fost atribuit Astaldi/WeBuild, pentru suma de 1,71 de miliarde de lei fără TVA.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Ursu spune:

    pâna la Mânicesti a fost turnat si asfaltul

  • Popescu Alexandru spune:

    Grindene,cu cine ai făcut geografia României,cu femeia de serviciu?De când,la tine,Pitești-Curtea de argeș,face parte din valea Oltului?Pentru cultura ta,Valea Oltului începe din județul Vâlcea,din zona Călimanesti,Căciulata,dar la tine…matematica e grea…!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90