Donaris 930 x 122

scenariul roșu

Carantină de noapte pentru altă comună din Argeș!

Conform datelor furnizate, în urmă cu puțin timp, de Direcția de Sănătate Publică Argeș (DSP), o altă localitate din județ a depășit pragul critic de 6 infectări la mia de locuitori.

Citiți și: Carantina de noapte se extinde în alte două comune din Argeș

Este vorba despre comuna Suseni, care a ajuns la o rată de incidență de 6,52/1.000 de locuitori. Aici, conform spuselor autorităților, ar urma să se instituie carantina de noapte în weekend. Acest lucru urmează se se întâmple, oficial, după ce Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Argeș va emite o Hotărâre în acest sens.

Reamintim că, comuna Rociu se află deja sub măsura carantinei de noapte în weekend, în prezent având o rată de incidență de 7,19/1.00 de locuitori.

Din punct de vedere epidemiologic, alte 9 localități au intrat, astăzi, în scenariul roșu (ieri erau 20). Printre ele se  numără și orașul Costești cu o incidență de 3,18/1.000 de locuitori și Municipiul Câmpulung cu o incidență de 3,26/1.000 de locuitori.

De asemenea, rata de infectare la Pitești a ajuns la pragul de 4/1.000 de locuitori.

În scenariul galben se află 16 localități.

 

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3