930×122 CAPRA 5

arpechim

pompieri_incendiu

CÂTĂ INCONŞTIENŢĂ! S-AU JUCAT CU SCÂNTEI PE LÂNGĂ SURSE DE FOC!

Pe 17 aprilie, pe drumul 23, în apropiere de platforma Arpechim (din Bradu, de lângă Pitești) a avut loc un incendiu. În urma incidentului Prefectura a dispus realizarea de controale la toate companiile din zonă, cu scopul de a se vedea dacă acestea respectă regulile pentru prevenirea incendiilor. Controalele au scos la iveală mari nereguli.

Citiți și: Exclusiv! Breaking: A fost panică la Argeș Mall! Sute de oameni evacuați

Au fost verificaţi 31 de operatori economici, fiind date 29 de amenzi, în valoare de 31.100 de lei, şi 42 de avertismente. 5 agenţi economici nu aveau autorizaţie de securitate la incendiu, 4 nu întocmiseră şi nu avizaseră planul de intervenţie la incendiu, iar alți 4 exploatau instalaţiile electrice cu defecţiuni sau improvizaţii.

Culmea este că la 4 firme s-a constatat că muncitorii foloseau unelte care produc scântei în apropiere de locuri cu pericol de incendiu! De asemenea, 6 companii aveau mijloace tehnice de primă intervenţie neverificate.

Citiți și: Un Mercedes s-a făcut scrum pe Autostrada București – Pitești!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90