NOR CURIER 930X122

mortalitate infantilă

CAZURI DE MORTALITATE INFANTILĂ ÎN ARGEȘ

Cazuri de mortalitate infantilă în Argeș. Direcția Județeană de Statistică a dat publicității informații despre evoluția fenomenelor demografice în Argeș în aprilie 2018 (cea mai recentă lună în privința căreia instituția are aceste date).

Citiți și: Vești foarte mari în Argeș!

Potrivit sursei citate, în aprilie anul acesta evoluția demografică s-a caracterizat prin reducerea, faţă de luna precedentă, atât a fenomenului natalităţii, cu 11,1% (352 de nou-născuți, față de 396 în luna martie 2018), cât și a mortalităţii generale, cu 13,8% (604 decese, față de 701 luna precedentă).

În aprilie 2018, Argeșul a avut spor natural negativ (numărul persoanelor decedate a fost mai mare decât al nou-născuților), totuși în scădere cu 53 de persoane comparativ cu luna martie a acestui an.

Citiți și: Argeș. O firmă importantă angajează!

De asemenea, conform statisticienilor, în luna aprilie 2018 în Argeș au fost înregistrate 3 cazuri de mortalitate infantilă (copii cu vârsta de sub 1 an). Cu o lună mai devreme, în rândul copiilor mai mici de 1 an se înregistraseră două decese. (Foto: Spitalul de Pediatrie din Pitești)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90