930×122 CAPRA 5

bacău

Ce a pățit elevul care a bătut și a băgat cu capul în toaletă doi colegi

Update, 2 februarie, ora 14:51

Elevul în vârstă de 15 ani care a bătut şi umilit doi colegi cu cerinţe educaţionale speciale, în toaleta Colegiului Tehnic “Dumitru Mangeron” din municipiul Bacău, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 ore.

Citiți și: Femeie sedată și legată de pat la spital

“În urma probatoriului administrat, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore a tânărului în vârstă de 15 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Totodată, facem precizarea că, atât poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţă Şcolară, cât şi cei ai Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii desfăşoară activităţi preventive în unităţile de învăţământ de pe raza întregului judeţ, pe tot parcursul anului şcolar, în vederea preîntâmpinării unor evenimente negative în rândul elevilor“, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru, potrivit gardianulzilnic.ro.

Citiți și: ATLETA ANDREEA PANȚUROIU, LA PRIMUL EI TITLU NAȚIONAL UNIVERSITAR

Totodată, în paralel cu ancheta poliţiştilor, şi conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Bacău desfăşoară verificări în acest caz.

Știrea inițială, 1 februarie, ora 12:55 – Copii bătuți și umiliți la școală, în pauze. Unul dintre ei a fost pus cu capul în WC

Imagini greu de privit au fost surprinse în incinta unui liceu din România. Un copil a fost bătut și umilit de un alt elev în toaleta Liceului Tehnologic „Dumitru Mangeron” din Bacău.

Imagini video cu bătaia au fost publicate pe Facebook de către bunicul copilului agresat și au strâns mii de reacții și comentarii. Vezi video AICI

Ce se petrece la un liceu din Bacău în timpul pauzelor!
Nepotul meu a venit înfiorat arătându-mi aceste lucruri îngrozitoare. Este inadmisibil ce se întâmplă în fața ochilor voștri. Copiii merg cu teamă la școală că li se poate întâmpla așa ceva.”, a scris acesta în dreptul videoclipului postat.

În imaginile video se observă cum copilul este pălmuit violent de către colegul său, în timp ce află în cabina unei toalete. La scenele greu de privit asistă și alți colegi, însă niciunul nu intervine. Ba mai mult, unul dintre ei este observat în timp ce filmează cu telefonul toată umilința.

Nu mai da în mine!”, spune copilul agresat. ”Nu dau”, îi răspunde agresorul în timp ce îl lovește violent peste față.

Potrivit ziaruldebacau.ro, ar fi vorba, de fapt, despre doi copii agresați. Celălalt elev ar fi fost, de asemenea, lovit, băgat cu capul în vasul de WC și pus să meargă în genunchi, dar și să-i pupe mâna agresorului.

IPJ Bacău a deschis dosar penal în acest caz, pentru lovire și alte violențe, mai notează sursa citată.

Sursă foto: Fanatik.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

  • Romanul Educat spune:

    Mizeriile acestea se fac de ani si ani de zile. Doar ca inainte nu erau telefoane cu camera. Acesta este rezultatul unei tari cu un sistem de justitie corupt. Sunt curios cum o sa creasca acesti baieti ce au fost umiliti in acest hal. Ce cetateni de seama vor ajunge.

  • Bogdan spune:

    Nimic surprinzător! România educată pe care o tot construim.

  • Neli spune:

    Țara în care elevii nu mai pot fi exmatriculați, au doar drepturi

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90