NOR CURIER 930X122

politia arges

Ce a pățit un bărbat care a invitat un alt bărbat să doarmă în casă!

Poveste cum rar se întâmplă: L-a invitat în casă să doarmă, ce a urmat este scenariu de film

Citiți și: Pitești. A văzut prea multe filme! Un mascat a atacat oamenii în Centru!

Depistat și reținut de polițiști după ce a sustras un autoturism

În ziua de 20 mai a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii Secției 1 Poliție Pitești au fost sesizați de către un bărbat de 46 de ani, din Pitești, cu privire la faptul că o persoană care a rămas să doarmă la acesta în imobil, i-ar fi sustras autoturismul.

Citiți și: Argeș. Asemenea inconștient, mai rar! Ce a făcut un individ nici nu poți gândi

Din verificările preliminare, s-a stabilit că persoana vătămată a parcat autoturismul în jurul orei 05:30, în parcarea din apropierea imobilului în care locuiește, și ar fi invitat în imobil un bărbat, căruia i-a permis să doarmă în apartament. Ulterior, în jurul orei 12:00, proprietarul autoturismului a constatat că bărbatul nu se mai afla în apartament, constatând și lipsa cheilor și a autovehiculului din parcare.

Autovehiculul în cauză a fost dat în atenția polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, fiind depistat în trafic de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, pe raza comunei Berevoești.

Cu ocazia depistării, la volanul autoturismului se afla un bărbat de 43 de ani, din municipiul Piatra Neamț, județul Neamț, care nu este posesor de permis de conducere, ulterior fiind confirmat că acesta este bărbatul care ar fi fost găzduit de persoana vătămată.

BĂRBAT REȚINUT

În continuare, cercetările au fost preluate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără drept, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 43 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 21 mai, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90