930X122 MAIA

politia arges

Ce a pățit un bărbat după ce a omorât cu cruzime un biet animal!

Ce a pățit un bărbat după ce a omorât intenționat un biet animal!

Citiți și: News Alert: Accident în lanț pe Calea București din Pitești

Mandat de arestare preventivă pus în executare de polițiști.

În ziua de 03 august a.c., polițiștii din cadrul Servicului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au pus în aplicare un Mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Argeș, privind pe un bărbat de 64 de ani, cu domiciliul pe raza judetului Galați, care locuiește fără forme legale în municipiul Pitești, ca urmare a înlocuirii măsurii preventive de control judiciar, în urma contestației formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești față de măsura dispusă inițial de instanță.

Citiți și: Decisiv în Găvana: Surpriză neașteptată pentru polițiști! Intervenția serii

Reamintim că în seara zilei de 26 iulie a.c., cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, în urma administrării probatoriului de către polițiștii Biroului pentru Protectia Animalelor Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, într-un dosar penal ce privește săvârșirea unei infracțiuni de ucidere a animalelor, cu intenție, fără drept.

 

Bărbatul a fost încarcerat.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3