930×122 CAPRA 5

Clinicile Dentare Dr. Leahu din Pitești

Ce afecțiuni dentare se pot trata la Clinicile Dentare Dr Leahu din Pitești

Profesionalismul, serviciile de calitate și eficiența sunt principiile după care se ghidează una dintre cele mai de succes rețele de clinici stomatologice din România. Clinicile Dentare Dr. Leahu investesc permanent în tehnologie și în personalul calificat, formate dintr-o echipă de medici stomatologi, cu specializări din diverse ramuri ale stomatologiei.

Citiți și: Pitești. Cea mai mare tranzacție a anului în domeniul sănătății

Astfel, reușim să oferim pacienților care calcă pragul clinicii sănătate reală și o experiență excepțională, prin tratarea oricărei probleme dentare într-un timp record.

Fie că vorbim despre o intervenție simplă sau un plan de tratament complex, în Clinicile Dentare Dr. Leahu din Pitești veți beneficia de echipament medical de ultimă generație și o atenție deosebită din partea personalului medical care pune pe primul plan nevoile pacientului.

Planul de tratament este personalizat pentru fiecare pacient în parte. În funcție de complexitatea cazului și dorințele sale, împreună cu medicul stomatolog se stabilește strategia terapeutică.

În cadrul consultației de specialitate, pacientul va primi toate informațiile referitoare la etapele tratamentului, durata acestuia și costul total al planului de tratament.

Foto: Clădirea Clinicii Dentare Dr. Leahu din Pitești

Rețeaua de Clinici Dentare Dr. Leahu este renumită pentru serviciile stomatologice la standarde europene.

În rândul pacienților există o cerere mare de extindere a rețelei în toată țara, de aceea în prezent Clinicile Dentare Dr. Leahu sunt prezente în 13 orașe din România (Brașov, Craiova, Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași, Sibiu, Galați, Cluj-Napoca), cu 157 de cabinete dentare și un laborator de tehnică dentară complet digitalizat, extinse pe o suprafață totală de peste 8000  de metri pătrați și o echipă de peste 550 de angajați, dintre care 160 medici și cinci specialiști în anestezie generală.

Fiecare clinică integrează cel puțin un centru de radiologie dentară digitală și conceptul unic al Academiei Spațiale Dr. Leahu, unde sunt realizate tratamentele stomatologice pentru copii. Rețeaua dispune și de propriul centru de instruire – Centrul de Perfecționare Dr. Leahu.

Lista de servicii stomatologice realizate în Clinicile Dentare Dr. Leahu Pitești

– Tratamentul cu implant dentar, pentru înlocuirea unuia sau a mai multor dinți într-o singură zi

– Restaurarea întregii danturi într-o singură zi cu ajutorul sistemului revoluționar „Dinți ficși în 24 de ore”

– Coroane și fațete dentare

– Tratamente complexe efectuate la microscop

– Tratamentul parodontozei asistat de laser

– Prevenție dentară cu ajutorul igienizării profesionale: detartraj, periaj profesional, air-flow

– Tratament ortodontic

– Urgențe stomatologice

– Stomatologie pentru copii

Tehnologia laser în tratamentul parodontozei

Laserul dentar a revoluționat stomatologia, fiind printre cele mai inovatoare metode folosite în cabinetul de medicina dentară. În cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Pitești tehnologia laser este folosită în stoparea evoluției bolii parodontale, fără ca pacientul să simtă durere sau disconfort pe toată perioada tratamentului.

În acest caz, laserul este folosit de către medicul stomatolog pentru decontaminarea pungilor parodontale și stimularea refacerii gingiilor. Este o soluție minim invazivă și ajută atât la tratarea bolii parodontale, cât și la prevenirea acesteia.

Foto: Dr. Cosmina Enescu, medic stomatolog, specialist parodontolog în cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu

Dacă doriți să beneficiați de servicii de calitate și să aveți parte de siguranță în ceea ce privește sănătatea orală, consultați un specialist din cadrul Clinicilor Dentare Dr. Leahu Pitești, indiferent de problema dentară pe care o aveți.

Locația clinicii este pe strada Doaga, nr. 11.

Pentru informații și programări ne puteți contacta la numărul de telefon:

021 9134 sau 0770 874 432.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3