EcoMoto 930×122

SPITAL STEFANESTI EVACUAT

CE AMENDĂ A PRIMIT PAZNICUL DIN CAUZA CĂRUIA SPITALUL DE GERIATRIE ȘTEFĂNEȘTI A FOST EVACUAT

A fost finalizată ancheta IPJ Argeș cu privire la incidentul petrecut ieri la Spitalul de Boli Cronice şi Geriatrie Ştefăneşti – Argeş, evacuat după ce paznicul unităţii a folosit un spray paralizant ca să alunge un câine.

Citiți și: VIDEO/UPDATE: SPITALUL DIN ŞTEFĂNEŞTI, EVACUAT DE URGENŢĂ. REZULTATELE PRIMELOR CERCETĂRI

„După verificări, paznicul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 300 de lei, conform Legii 333/2003, privind paza obiectivelor și bunurilor, ca urmare a nerespectării consemnului postului”, a precizat, pentru ePitești, Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș..

Amintim că, ieri, 58 de persoane – 28 de pacienţi, printre care şi persoane imobilizate, scoase din saloane cu tot cu paturi şi mutate într-un alt corp de clădire, dar și 30 de angajaţi – au fost evacuate ca urmare a gestului paznicului unității. Incidentul a declanșat o mobilizare masivă a pompierilor ISU Argeş la Spitalul din Ştefăneşti.

 

 

VIDEO – Declaraţii ISU Argeş:

 

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3