pizzeria sapori  930 122

miscarea pentru arges si muscel

Ce are de-a face Mircea Andrei cu comerţul cu cârnaţi şi globuleţe de sărbători?!

Circa 20 de căsuţe din lemn au fost puse în Piaţa Primăriei Piteşti la dispoziţia comercianţilor care doresc să vândă de sărbători produse specifice. Una dintre aceste căsuţe este mai… aparte!

Căsuța respectivă, situată aproape de fântâna arteziană muzicală, este „tapetată” cu însemnele Mişcării pentru Argeş şi Muscel. Este vorba de fundaţia înfiinţată de fostul președinte al PDL Argeş, Mircea Andrei, cu scopul declarat de a susţine interesele judeţului şi, ulterior, pentru a o transforma în mişcare politică.

„Mişcarea pentru Argeş şi Muscel vă urează sărbători fericite!”, scrie pe un banner lipit de căsuţa din lemn care în această dimineață era închisă. Oare aşa va rămâne, doar ca suport… publicitar, sau vor apărea la vânzare şi cârnaţii, vinul fiert ori globuleţele pentru sărbători (evident, cu tot cu mărul verde pe ele (însemnul Mişcării) drept etichetă)?

Culmea este că nici în Primărie nu se ştie, cică, de ce s-a ajuns la o asemenea situaţie. Pe când, aşadar, căsuţe ale USL, PDL sau PP-DD?

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90