New Profesional Consult 930 x 122

Arges

Ce l-a dus mintea pe un tânăr să facă cu mașina sa

Ce l-a dus mintea pe un tânăr să facă cu mașina sa. Tânăr agresiv la volan în Mioveni: Sancționat și permisul suspendat pentru 30 de zile

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

În prima zi a noului an, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mioveni au intervenit pentru a opri un tânăr de 22 de ani. Acesta este din Boteni și manifesta un comportament agresiv în trafic.

În timp ce se deplasa pe raza localității Mioveni, tânărul a adoptat o conduită imprudentă, patinând excesiv roțile motoare ale vehiculului său la plecarea de pe loc.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Acest comportament periculos nu numai că a pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, dar a atras și atenția forțelor de ordine.

Drept urmare, polițiștii au luat măsuri imediate împotriva tânărului. Aceștia, aplicându-i o sancțiune contravențională conform prevederilor OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Mai mult decât atât, ca o măsură suplimentară pentru a preveni repetarea acestui comportament periculos, permisul de conducere al tânărului a fost reținut, cu suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

În locul permisului, i-a fost eliberată o dovadă înlocuitoare.

Această acțiune a poliției subliniază importanța respectării regulilor de circulație. Totodată păstrarea conduitei prudente pe drumurile publice.

De asemenea, reamintește tuturor șoferilor că încălcarea regulilor poate avea consecințe serioase, inclusiv pierderea temporară a dreptului de a conduce.

Ce l-a dus mintea pe un tânăr să facă cu mașina sa

Foto: descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90