Kaia 930 x 120

Arges

Ce l-a dus mintea pe un tânăr să facă cu mașina sa

Ce l-a dus mintea pe un tânăr să facă cu mașina sa. Tânăr agresiv la volan în Mioveni: Sancționat și permisul suspendat pentru 30 de zile

Citiți și: A început ploaia în Pitești, au început și accidentele

În prima zi a noului an, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mioveni au intervenit pentru a opri un tânăr de 22 de ani. Acesta este din Boteni și manifesta un comportament agresiv în trafic.

În timp ce se deplasa pe raza localității Mioveni, tânărul a adoptat o conduită imprudentă, patinând excesiv roțile motoare ale vehiculului său la plecarea de pe loc.

Citiți și: Descinderi în forță: Suspecți de ucidere din culpă și abuz în serviciu, duși la audieri

Acest comportament periculos nu numai că a pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic, dar a atras și atenția forțelor de ordine.

Drept urmare, polițiștii au luat măsuri imediate împotriva tânărului. Aceștia, aplicându-i o sancțiune contravențională conform prevederilor OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice.

Mai mult decât atât, ca o măsură suplimentară pentru a preveni repetarea acestui comportament periculos, permisul de conducere al tânărului a fost reținut, cu suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

În locul permisului, i-a fost eliberată o dovadă înlocuitoare.

Această acțiune a poliției subliniază importanța respectării regulilor de circulație. Totodată păstrarea conduitei prudente pe drumurile publice.

De asemenea, reamintește tuturor șoferilor că încălcarea regulilor poate avea consecințe serioase, inclusiv pierderea temporară a dreptului de a conduce.

Ce l-a dus mintea pe un tânăr să facă cu mașina sa

Foto: descriptiv

555 X 222 CAPRA
Pizza Sapori Italia 570 90