SMART KIDS 930X122

Constanţa

Ce s-a întâmplat cu mama care a vrut să-și arunce copilul în fața mașinii!

Update: Femeia a revenit la domiciliu. Poliția din Constanța informează că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Citiți și: Tragedie! Bărbat mort într-un incendiu violent

Femeia care zilele trecute ar fi vrut să își arunce copilul în fața mașinii, în Constanța, a dispărut.

Poliția a fost anunțată de către tatăl acesteia.

Citiți și: Accident teribil! Mai multe persoane au ajuns la spital după un impact între un microbuz și un TIR

„La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați cu privire la dispariția lui Stancu Ana-Maria, de 31 de ani, din municipiul Constanța.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 16.30, aceasta a plecat, în mod voluntar, de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Femeia are 1,77 m înălțime, 57 de kilograme, ochi verzi, păr lung, deschis la culoare, față ovală.

La momentul plecării, aceasta purta halat de culoare gri, bluză și pantaloni de pijama de culoare portocalie, pantofi de culoare neagră.

Cetățenii care pot furniza informații referitoare la această persoană sunt rugați să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611364”, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Constanța.

Femeia fusese internată la o secție de psihiatrie din Constanța și fusese externată de către tatăl ei, care voia să o ducă la o clinică de specialitate din București.

Când au ajuns acasă, femeia a fugit.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA