EcoMoto 930×122

rele tratamente aplicate minorului

Șocant! A vrut să-și arunce copilul în fața mașinii! „Fetița era dezbrăcată și legată la mâini”

Șocant! O femeie a vrut să-și arunce copilul în fața mașinii, susținând că acesta este posedat, notează Antena 3.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu mama care a vrut să-și arunce copilul în fața mașinii!

Aceasta a fost văzută de trecători alergând cu o fetiță aproape dezbrăcată în brațe, acoperită cu un cearceaf. În timp ce fugea pe străzi, femeia rostea cuvinte care sunau a descântec, potrivit sursei citate.

Întâmplarea a avut loc în Constanța.

„Astăzi, 3.10.2022, mă aflam în drum spre casă, când dintr-o dată zăresc în fața mea o doamnă cu o fetiță în brațe. Fetița era dezbrăcată, dar acoperită cu un cearceaf peste și îi spunea descântece. Mi s-a părut ceva ciudat și am urmărit-o cu scopul de a vedea ce face.

După 5-10 minute de mers cu copilul în brațe, a pus-o jos, precizez că era în picioarele goale și a legat-o la ochi, mai precis i-a acoperit toată fața la copil cu cearceaful, după care a luat-o înapoi în brațe și a intrat în mașină, ea s-a pus pe partea dreaptă iar fetița era afară, în fața ei și femeia o lega de mâini cu geanta!

Am intervenit! Eu împreună cu un domn din spatele meu. A luat fetița în brațe și ne-a zis că :”Ea vede tot, este posedată”. Și a lăsat mașina deschisă și a început să alerge. Am sunat la poliție. A vrut să arunce copilul în stradă în fața mașinilor, nu am lăsat-o să facă așa ceva! A venit poliția, ce credeți că s-a întâmplat? Au lăsat-o să plece zicând că nu are ce să-i facă! Să sperăm că rămâne în viață copilul!”, spune un martor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

La audieri femeia a declarat că, de fapt, copilul avea febra și că ar fi sunat medicul, însă tratamentul indicat nu își făcea efectul așa că a decis să îl scoată afară să se răcorească, mai scrie sursa citată.

În acest caz, protecția copilului spune că a identificat rudele femeii și că vor încredința copilul cel mai probabil rudelor până la finalizarea anchetei sociale și a politiei.

Sursă foto: Antena 3

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mihnea spune:

    Ia sa ii vad pe aia traditionalisti care ii iau la draci pe surdezi cand iti iau copii!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90