New Profesional Consult 930 x 122

argeseni

Ce se întâmplă cu banii argeșenilor

Ce se întâmplă cu banii argeșenilor

Citiți și: Ce se întâmplă cu salariile argeșenilor

Câştigul salarial mediu brut realizat în județul Argeș în luna mai a.c. a fost de 6.420 lei, în scădere cu 487 lei (-7,1%), urmare a câștigurilor mai mici înregistrate în toate sectoarele de activitate.

Comparativ cu luna corespunzătoare din anul 2022, câștigul salarial mediu brut a fost mai mare cu 914 lei(+16,6 lei), urmare a câștigurilor mai mari înregistrate în toate sectoarele de activitate.

Citiți și: Sumă importantă de bani! Condiții pentru a intra în posesia lor

Ce se întâmplă cu banii argeșenilor

Câştigul salarial mediu net realizat în luna aprilie a.c. la nivelul județului Argeș a fost de 4.038 lei, în scădere cu 261 lei (-6,1%) ca urmare a câștigurilor mai mici înregistrate în sectoarele industrie și construcții și agricultură, silvicultură şi pescuit.

Câștigul salarial realizat în județul Argeș în luna mai a.c. a fost mai mic comparativ cu realizările salariale medii la nivel național, atât în valoare brută (-11,2%) cât și în valoare netă (-11,1%).

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90