930×122 CAPRA 5

argeseni

Ce se întâmplă cu banii argeșenilor

Ce se întâmplă cu banii argeșenilor

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Câştigul salarial mediu brut realizat în județul Argeș în luna mai a.c. a fost de 6.420 lei, în scădere cu 487 lei (-7,1%), urmare a câștigurilor mai mici înregistrate în toate sectoarele de activitate.

Comparativ cu luna corespunzătoare din anul 2022, câștigul salarial mediu brut a fost mai mare cu 914 lei(+16,6 lei), urmare a câștigurilor mai mari înregistrate în toate sectoarele de activitate.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Ce se întâmplă cu banii argeșenilor

Câştigul salarial mediu net realizat în luna aprilie a.c. la nivelul județului Argeș a fost de 4.038 lei, în scădere cu 261 lei (-6,1%) ca urmare a câștigurilor mai mici înregistrate în sectoarele industrie și construcții și agricultură, silvicultură şi pescuit.

Câștigul salarial realizat în județul Argeș în luna mai a.c. a fost mai mic comparativ cu realizările salariale medii la nivel național, atât în valoare brută (-11,2%) cât și în valoare netă (-11,1%).

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3