New Profesional Consult 930 x 122

demolare

Ce vor să ia piteștenii de pe stadionul care va fi demolat

Ce vor să ia piteștenii de pe stadionul care va fi demolat

Citiți și: Video. Sediul unei instituții de forță, făcut una cu pământul

E o chestiune de timp până când buldozerele și alte utilaje grele vor intra în acțiune la stadionul din Trivale. Arena va fi rasă de pe suprafața pâmântului, iar în etapa a doua a mega-proiectului va fi ridicată alta.

Piteștenii vor avea nu cel mai mare, dar sigur cel mai frumos stadion din provincie, după cum afirmă specialiștii.

Citiți și: Ce spun suporterii FC Argeș despre evenimentele grave de la finalul meciului cu Rapid

Ce vor să ia piteștenii de pe stadionul care va fi demolat

Până când localnicii vor vedea concretizat mărețul plan de pe planșetă va mai dura. Suporterii trecuți de prima tinerețe au devenit nostalgici.

Au fost martorii meciurilor fabuloase pe care le-a jucat Nicolae Dobrin.

 

Nostalgia vremurilor glorioase

Era perioada de glorie când FC Argeș câștiga campionate și evolua în cupele europene. Pe terenul pe care îl vom vedea numai în fotografii, au fermecat publicul nu doar Prințul din Trivale, ci și alte nume mari ale fotbalului românesc și internațional.

În rândul suporterilor se vorbește în ultimele zile despre o „tradiție” existentă nu doar pe bătrânul continent, ci și în America de Sud.

Atunci când este dărâmat un stadion, fanii echipei care juca acolo au dreptul de a intra pe arenă. De acolo pot lua o bucățică de pământ! Ideea ar putea fi pusă în aplicare și la Pitești!

Sunt foarte mulți interesați să aibă o „palmă” din gazonul pe care Dobrin a predat arta fotbalului!

Această variantă ar putea fi gândită de primarul Cristian Gentea și dacă se va lua o decizie va fi comunicată suporterilor FC Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

9 comentarii

  • Marius spune:

    Stadion nou pt Liga2. Ar trebui curățat tot la Fc. Arges începând cu antrenorii de la Copii pana la Stanciu cu toată conducerea. Cum sa fie Visan șef de centru ce realizări are sa conducă niște oameni. V-ați bătut joc de echipa,toți antrenori puși politic la copii niște lingăi pupincuristi fără licențe fără sa joace fotbal au ajuns la Fc. Arges

  • Gabi spune:

    Vom avea și stadion nou…!!!
    Dar echipa va juca multi ani in liga 2 …!!
    Păcat de toții fanii și spectatori.!!!

  • Ion Ilie spune:

    Va fi cel mai frumos stadion din România, nu doar din provincie.Nici nu ne trebuie stadion mai mare.Sibiul și Aradul sunt orașe de mărimea Piteștiului și au stadioane de 12 000 de locuri.Ploieștiul e mai mare decât Piteștiul și are stadion de 15 000.de locuri.

  • Sandu Ion spune:

    La Pitești ,după părerea mea, trebuie construită o echipă din tineri autohtoni, a căror inimă să bată în ritmul dragostei de fotbal a suporterilor argeșeni. E nevoie de câțiva ani pentru asta, și dacă se va întâmpla vom avea din nou o echipă în primul eșalon al țării.Altfel…
    Întreb: Ce simt jucătorii străini care după ce și-au luat bănuții, pleacă fiecare în alt colț de lume? Nimic, zic…

  • Cezar spune:

    Gazonul nu este cel pe care a jucat Dobrin, nici macar Mutu&CO. A fost schimbat in momentul in care s-a modernizat stadionul. Cred ca mai intai de toate, ar putea ca primaria sa se gandeasca ce ar mai putea recupera din actualul stadion si refolosi prin facilitatile pe care le mai decide. De la scaune, la tabela de marcaj, nocturna, garduri, banci de rezerve, turnicheti, obiecte de mobilier din tribuna oficiala, sala de forta s.a.m.d. Toate astea ar putea fi refolosite la stadioanele din Prindu si Strand. Este adevarat ca mai este nevoie de alti bani, dar per total tot pe plus iesim.

  • Adrian spune:

    Corect! Trebuie schimbat totul din temelie….conducerea, jucători numai localnici, care simt ceva pentru acest club…și juniori! Dacă vrem să realizam ceva….altfel vom avea doar stadion…
    Aducerea lui Pelici ar fi un început!

  • Crx spune:

    Se pare ca Marcel Ghergu îi da un șut în fund lui Stanciu si primăria nu va mai fi majoritară in acțiunile clubului.

  • Amiralul spune:

    Echipă cu joc de Liga 3 dar stadion frumos… și mic pe deasupra !

  • Ioan Casian Vasilca spune:

    scaunele ar putea fi folosite pe la bazele de antrenament pt juniori din spatele vechii săli polivalente. Părinții care vin sa aducă copii la antrenament au condiții de jungla.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3