EcoMoto 930×122

angajare

Cel mai mare spital din județul Argeș angajează!

Cel mai mare spital din județul Argeș angajează!

Citiți și: Se fac angajări la Primăria Pitești!

Spitalul Județean de Urgență Pitești organizează un concurs pentru ocuparea unui post temporar vacant în cadrul Serviciului Achiziții Publice și Contractare.

Potrivit prevederilor legale, concursul este anunțat în conformitate cu HOTĂRÂREA Nr. 1336/2022, pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea și dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice.

Citiți și: Exclusiv| ÎPS Calinic, adus de urgență la Spitalul Județean din Pitești

Postul disponibil este de REFERENT DE SPECIALITATE GRADUL I și necesită îndeplinirea următoarelor condiții:

Studii de specialitate: diplomă de licență în specializarea Științe Economice/Juridice/Administrative.

Cunoștințe de operare/programare pe calculator, inclusiv cunoașterea sistemului de operare Microsoft Office (Word, Excel), Internet Explorer.

Abilități, calități și aptitudini necesare, printre care se numără spiritul de observație, comunicarea eficientă, capacitatea de management al stresului, manualitate și responsabilitate.

Cerințe specifice, printre care se numără o vechime de 6 ani și 6 luni în specialitate.

Cel mai mare spital din județul Argeș angajează!

Documentele necesare pentru înscrierea la concurs includ formularul de înscriere, copia actului de identitate, copia actelor care atestă nivelul studiilor și alte acte relevante conform cerințelor postului.

Taxa de înscriere este de 75 lei.

Concursul se desfășoară conform următorului calendar:

23.05.2024, ora 10:00: Data limită de depunere a dosarelor de înscriere.

24.05.2024: Verificarea/selectarea dosarelor depuse.

Alte etape ale concursului, inclusiv proba scrisă și interviul, vor avea loc în perioada următoare conform calendarului specificat.

Persoanele interesate pot depune dosarele de înscriere la Registratura unității, prin Poșta Română/serviciul de curierat rapid sau electronic la adresa de e-mail a spitalului.

Pentru a ocupa postul, candidații trebuie să îndeplinească o serie de cerințe legale.

Printre care cetățenia română sau a unui alt stat membru al Uniunii Europene, cunoașterea limbii române și capacitățile necesare pentru postul respectiv.

De asemenea, trebuie să respecte condițiile legale privind antecedentele penale și să aibă o stare de sănătate corespunzătoare.

Detalii, AICI

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3