Donaris 930 x 122

stadion nicolae dobrin

Cel mai tare stadion din România se face la Pitești! Costă 100 milioane €!

Mâine, 13 octombrie, de la ora 15:30, Consiliul Local al Municipiului Pitești se întrunește într-o nouă ședință extraordinară de îndată.

Citiți și: Pas uriaș pentru noul stadion ,,Nicolae Dobrin”! Acum s-a anunțat

Printre cele 10 puncte aflate pe ordinea de zi se află și un proiect de hotărâre privind aprobarea devizului general actualizat și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții ”Construire Stadion „Nicolae Dobrin”, Str. Nicolae Dobrin, nr. 10, municipiul Pitești”.

Valoarea totală a investiției este de 494.809.565,49 lei, inclusiv TVA, adică aproximativ 98.961.913,098 € (la un curs de 1 euro = 5 lei), din care valoarea finanțată de Primăria Municipiului Pitești, valoare neeligibilă, este de 8.578.829,41 lei, inclusiv TVA.

Citiți și: Exclusiv. Informația zilei! Unde se va susține Examenul Auto, la Pitești

 

Proiectul se află la punctul 5 pe ordinea de zi.

De asemenea, se votează și predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „CNI” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiții ”Construire Stadion „Nicolae Dobrin”, Str. Nicolae Dobrin, nr. 10, municipiul Pitești”.

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

12 comentarii

  • Andrei spune:

    Poate da Domn Primar măcar o minge la copii și juniori. Mai nou au băgat și taxa de luna asta la copii.Un părinte plătește in jur de 200 mil pe an pt un copil decla Fc. Arges. Plătim teren,echipament joc, deplasări, turnee organizate de antrenori ca sa mai facă și ei un ban in plus fata de salariu. Și se joaca numai pe relații și pe influența părinților care stau zi de zi pe la stadion și la șpriț cu antrenorii. Antrenori fără licențe fără personalitate etc

  • Mihai spune:

    Ai distrus un club ca Fc. Arges care a scos zeci de fotbaliști de echipa naționala ca s-a băgat politicul in fotbal. Cum poți fi antrenor de copii fără licența și fără sa fi jucat fotbal măcar. Totul este distrus la Pitesti, nu mai au loc nici la Liga 3 au retrogradat

  • Constantin spune:

    Puneți mâna pe carte, lăsați dracu bășica!!! Apropo de stadion, „capra cât de râioasă, dar tot cu coada pe sus „.Pentru ce trebuia acest mega stadion? Noi nu ne putem c..a de foame…

  • Huidu si Găinușă spune:

    Incercati alt sport poate.

  • Cetățean spune:

    Liceul cu Program Sportiv tot nu are sală de sport.

    Singurul liceu sportiv din țară fără o sală de sport!

    In rest, politicianism ieftin și gargară electorală!

  • George Laurentiu spune:

    Ai dreptate,de aceea a ajuns fotbalul românesc unde a ajuns, așa zicea și Marcel Răducanu.

  • Bogdan spune:

    Daca tot face alt stadion, de ce nu-l face cu o capacitate de 30-35000 de spectatori? Sa aibe ce darama si reconstruii peste 20 ani?

  • Anonimus spune:

    Sper ca nu se va intampla la frl ca si bazinul de inot…care de 3 ani inca nu este gata…rusine dl primar….toto furati banutii…sper ca pana la urma se va termina si bazinul de inot…

  • Cris spune:

    Chelului tichie de margaritar…Sper ca acest consiliu local sa se opuna planurilor … si mafiei PSD.Mai bine ar impune niste controale inopinate prin scoli,sa vada ce ore de sport se fac la noi.Ar trebui bagati in puscarie inspectorii astia care stau doar la cafele prin birouri(+confiscarea integrala a averilor).Profii de sport ,din cate am auzit prin rude si cunoscuti(cred ca 90% din ei) arunca o minge la copii si pleaca.Nici macar supravegheati nu sunt copii astia,sa nu se bata sa nu se accidenteze…Astia sunt platiti degeaba !Asi vad de treburile personale in timpul serviciului…Dupa ce ca au cateva ore pe saptamana ,si alea f usoare (asta nu e nici meserie dracu;mai multe stim noi parintii decat multi di ei) nici de alea nu se tin…O tara de cretini !Ne mai miram de ce sunt copii bolnavi,deformati(ca toti profii au pretentii si ghiozdanele copilor sunt ca niste saci de cartofi),de ce nu mai are Romania rezultate internationale la nici un sport,etc.Ce va mai mirati ca abandoneaza invatamantul cand e in halul asta ?Puteti sa faceti emisiuni ca aia de la ProTv cu „Romania esuata” cu sutele.Degeaba !Romania educata Dnu Iohanis si dragi Liberali,frati cu mafia PSD,se reduce la camatari,bisnitari(astia au bani si nu le face nimeni nimic orice si oricate legi ar incalca) si plagiatori(mari functiinari pe banii multi,prin institutiile Statului).Sa vad cine dracu va mai plateste pensiile peste 20 de ani…Astia slab educati,cu venituri mici si bolnavi ?Ca aia cativa buni,pleaca afara…Asta e bai Dom Primar realitatea..Lasati dracu miuta si cheltuirea banului public pe prostii.Faceti ceva util , sa nu va mai blesteme lumea cu familii cu tot !!

  • A dy spune:

    Cum estr posibil la o grupa de copii sa fie 40 iar antrenamentul sa dureze 1h. Untreb si eu ce se intampla daca unui copil i se acorda atenyie mai mult de 1 min.

  • Cititor spune:

    Liceul sportiv este fabrica de diplome de BAC!! Atat!!! Ce performanta a facut un elev de la acest liceu? Sau fost elev! Bine….sunt campioni la halbere si coniac.canoe

  • radu iulian spune:

    Indiferent ce faci , nu e bine . Dacă da , de ce 15.000 si nu de 30.000 , dacă vii din liga 4 -a , de ce nu ești ca pe vremea lui Dobrin !
    Mai sunDacătem normali ? Refulăm dar nici măcar nu stim să ne exprimăm corect în limba …
    Daca am reuși să fim toleranți ( fair play ) , constructivi , am merge înainte , ceea ce nu se întamplă , așa cand ne dăm cu părerea , chiar și la fotbal . Asta – i nivelul…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90