Eurial 930 x 122

sloturi online

 Cele mai atractive sloturi online

Dacă la începutul apariției în cazinouri sloturile erau doar o metodă de a pierde timpul până când jucătorii prindeau un loc la o masă de poker, blackjack sau ruletă, acum sloturile sunt principalele atracții ale gamblerilor, existând o varietate de tematici din care jucătorii pot alege ceea ce li se potrivește ca și personalitate.

Din varietatea de sloturi online, pe platforma operatorului regăsim cele mai atractive sloturi, iar dintre acestea trebuie să menționăm pe primul loc în preferințele jucătorilor faimosul joc de păcănele Shining Crown care păstrează cât mai mult din elementele specifice aparatelor din cazinourile terestre. Cu o interfață ușor de recunoscut, Shining Crown este un slot cu 5 role și 3 rânduri.

Ca și fructe, Shining Crown ne prezintă cireșe, lămâi, prune și portocale, pepene și struguri, toate reprezentate într-un mod cât mai savuros. Culoarea care predomină ecranul este galbenul auriu care oferă pasionaților de jocuri un sentiment de bogăție, iar la capitolul coloană sonoră, gamblerii au parte de melodii atractive, sunete la fiecare linie realizată.

În materie de dezvoltatorii de la EGT reușesc să încingă atmosfera cu efectele de flăcări care apar atunci când se realizează combinații câștigătoare.

Un alt slot atractiv pe site-ul Nitro Casino este Burning Hot, un slot atractiv cu fructe și șeptari, cu o structură clasică. Simbolurile sunt din rândul fructelor, și anume pepeni, cireșe, portocale, struguri și lămâi care se combină în rotiri interesante și care îți pot aduce câștiguri neașteptate.

Șeptarul

Șeptarul reprezintă un simbol pe care orice jucător își dorește să îl vadă pe ecranul său și care aduce câștiguri atractive. Un alt simbol pe care orice gambler îl așteaptă este simbolul special Wild care la acest slot este reprezentat de trifoi. La slotul Burning Hot, trifoiul, pe lângă faptul că este un simbol al norocului, acesta poate apărea pe rolele 2, 3 și 4 și va înlocui celelalte simboluri de pe rola pe care apare, iar singurele care nu pot fi înlocuite sunt dolarul și steluța.

Din categoria simboluri trebuie să vorbim și despre simbolul Scatter care apare sub forma dolarului și a steluței, reprezentând un plus deoarece este rar să găsim două simboluri Scatter la un slot. De asemenea, steluța mov aduce plăți atunci când apare de trei ori pe ecran, oriunde pe rolele 1, 3 și 5.

Slotul Boof of Dead este și el printre cele mai atractive sloturi online, fiind unul dintre cele mai jucate jocuri ca la aparate de cazino din toate timpurile.

Muzica în stil egiptean antic întregește atmosfera în momentul în care te conectezi la acest joc și intri în fundalul templului pe care sunt afișate rolele, coloanele clasice încadrează ecranul, iar rolele 5×3 sunt împărțite de mai multe coloane istorice în culori tradiționale.

Grafica este bine realizată și se îmbină perfect între evenimentele de schimbare a ecranului, marginile încețoșate adaugă o senzație de magie, iar jocul are un aspect destul de sofisticat.

Extra Chilli

Extra Chilli este un alt slot atractiv și captivant, oferit de dezvoltatorii de la Big Time Gaming. Slotul are temă mexicană, grafica este de înaltă calitate și efectele audio te transpun cu adevărat în Mexic.

În ceea ce privește structura, slotul are 7 linii x 6 coloane și acesta oferă 117.649 modalități de câștig. În materie de simboluri specifice tematicii regăsim 4 ardei iuți de culori diferite: mov, roșu, albastru și verde, fiecare având o valoare diferită.

Simbolul Wild apare sub forma unor artificii și înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția Scatter-ului și Feature Drop.

Tot din categoria celor mai atractive sloturi online face parte și Sweet Bonanza, un slot creat de cei de la Pragmatic play, inovator și care conține simboluri de fructe și bomboane.

Slotul este structurat pe șase role și cinci rânduri, iar simbolurile nu se învârt ca la un slot normal, ci cad, iar simbolurile câștigătoare dispar și sunt înlocuite cu altele care ajung în ecran tot prin cădere. Slotul de păcănele gratis Sweet Bonanza online seamănă foarte mult cu Candy Crush sau alte jocuri de tip ”tile-matching”.

Orice slot ai alege și orice nivel de experiență ai avea sloturile îți stau la dispoziție chiar și în varianta demo, astfel încât să alegi ceea ce consideri că ți se potrivește cel mai bine.

555×222 grota rece
570×90 MAIA