930×122 CAPRA 5

bârla

CENTRU DE ASISTENȚĂ MEDICALĂ ÎN BÂRLA

Centru de Asistență Medicală în Bârla. Joi, 12 iulie, în comuna argeșeană Bârla a fost inaugurat noul Centru de Asistenţă Permanentă Medicală.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Începând de luni, 16 iulie 2018, șapte medici vor asigura aici asistența medicală. Centrul va funcţiona în satul Mozăceni-Vale, într-un spaţiu modernizat unde cheltuielile cu funcţionarea sunt asigurate de la bugetul local, iar serviciile medicale vor fi decontate de Casa Județeană de Asigurări de Sănătate, precizează Consiliul Județean Argeș.

Acest centru va deservi nu doar locuitorii din Bârla, ci și din localitățile limitrofe. Astfel, pentru probleme minore de sănătate argeșenii din zonă nu vor mai fi nevoiți să meargă până la Costești sau Pitești.

Citiți și: Proiect de succes: această comună are zeci de km noi de rețea de apă

În comuna Bârla exista, în urmă cu mulți ani, stațiunea balneoclimaterică Bădești-Băi. În prezent este în conservare, dar clădirea care se află în proprietatea Primăriei este încă într-o stare foarte bună.

Tocmai de aceea, primarul Gheorghe Voicu a cerut sprijinul Consiliului Județean Argeș pentru găsirea unor soluții constructive de reabilitare a acestei unități în interesul comunității locale.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3