930 x122 grota rece

căsuța poveștilor

Centrul Piteștiului, plin de copii! Acțiune inedită

Preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit ,,Căsuța Poveștilor” au mărșăluit astăzi, 30 martie 2023, pe strada centrală pietonală pentru a atrage atenția asupra efectelor negative produse de poluare.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

În Piața Primăriei, edilul Cristian Gentea a transmis un mesaj copiilor, cadrelor didactice prezente și, implicit, cetățenilor municipiului Pitești:

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Excelentă inițiativa cadrelor didactice ale Grădiniței cu Program Prelungit „Căsuța Poveștilor” de a-i educa serios pe cei mici în privința curățeniei și salvării mediului sufocat de deșeurile produse de comportamentul consumerist!

M-a impresionat „Marșul Micilor Ecologiști”, o defilare cu mesaj puternic pe pietonala centrală a Piteștiului: „protejați planeta”!

Activitatea face parte din Programul „Săptămâna Verde” și are ca scop, pe lângă educația preșcolarilor, sensibilizarea adulților în privința efectelor negative ale poluării!

Felicitări pentru implicare!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA