930 x122 grota rece

căutați internațional

Cetățean albanez, căutat internațional pentru tentativă de omor, prins de polițiștii argeșeni

În cursul zilei de ieri, 14 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au depistat un bărbat de 47 de ani, cetățean albanez cu domiciliul în România, urmărit în baza unui mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Argeș la începutul anului în curs, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Polițiștii de investigații criminale argeșeni, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, l-au depistat pe bărbat într-un imobil de pe raza localității Jilava, județul Ilfov”, transmite IPJ Argeș.

În ultimele 24 de ore, polițiștii argeșeni au mai depistat și reținut încă doi bărbați urmăriți internațional. Este vorba despre un bărbat de 53 de ani urmărit la nivel național și internațional pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și uzurpare de calități oficiale. Mai multe detalii, AICI.

Iar pentru cel de-al doilea bărbat, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Râmnicu Vâlcea, privind pe un bărbat de 40 de ani, din comuna Bujoreni, județul Vâlcea. Cel în cauză a fost condamnat la 3 ani și 9 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără drept.

Toți cei trei bărbați au fost încarcerați.

Foto descriptiv: servuspress.ro

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90