930 x122 grota rece

1 mai

CFR, anunț pentru românii care vor să plece la mare cu trenul de 1 Mai

CFR anunță că va suplimenta numărul trenurilor spre litoral în minivacanța de 1 Mai. Astfel, românii vor putea călători direct cu trenul către mare din capitală și din marile orașele ale țării: Oradea, Cluj Napoca ori Timișoara.

Citiți și: Atenție, șoferi! Urmează mai multe zile cu restricții de trafic, și în Argeș

Cu prilejul minivacanței de 1 Mai care prin tradiție este petrecută la malul mării, CFR Călători va asigura în perioada 27/28 aprilie – 1/2 mai 2023, în plus faţă de trenurile existente în programul de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Târgu Mureș, Brașov spre Constanţa și staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia.

De asemenea, călătorii din regiunile țării au la dispoziție și  serie de conexiuni rapide din capitală, pe fondul existenței unui mers de tren cadențat (la 1-2 ore) pe ruta București Nord – Constanța.

Citiți și: Inconștiență maximă! Șoferii au rămas fără permis pe loc!

Compania va suplimenta în aceeași perioadă și trenurile pe cele mai solicitate rute, în funcție de disponibitățile tehnice de material rulant, cu vagoane clasă, de dormit și cușetă, pentru asigurarea mobilității pasagerilor în condiții de siguranță, securitate și confort spre destinațiile de vacanță.”, transmite CFR.

De asemenea, CFR Călători anunță că oferă și reduceri importante.

De exemplu, biletul dus-întors se poate cumpăra cu o reducere de 10%; la cumpărarea cu anticipație discountul este de până la 10%, la cumpărarea biletelor de la automatele de vânzare din stații cât și online – direct de pe site sau din aplicația de pe telefon – se acordă o reducere de 5%, etc.

Totodată, conform legii, elevii pot călători gratuit, iar studenții beneficiează de 50% reducere la călătoria cu vagoane clasa a 2-a.

Sursă foto principal: stirileprotv.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3