930×122 CAPRA 5

apple

CHINA INTERZICE PRODUSELE APPLE

Autorităţile chineze se preocupă tot mai mult de achiziţii care se fac pe banii publici. După ce au avut probleme cu ultima versiune a sistemului de operare Windows, se pare că nu sunt fani nici ai rivalilor de la Apple, tocmai de aceea au anunţat interzicerea cumpărării produselor acestei companii.

Citiți și: Bani pentru milioane de români! Se întâmplă astăzi!

Pe lista neagră sunt toate iPad-urile şi MacBook-urile, pentru că aceste dispozitive ar fi prea scumpe şi inutile în comparaţie cu produse ale concurenţei. Mai ales că firmele locale au modele mult mai ieftine, ele urmând să fie susţinute prin aceste măsuri şi de autorităţi. Interdicţia a intrat în vigoare din luna iulie a acestui an 2014.

Totuşi unele informaţii sugerează că Apple este de vină pentru actuala situaţie. Şi asta pentru că nu a depus toate documentele necesare pentru a participa la licitaţii, şi nu au avut certificate de eficienţă energetică. Iar interdicţia, temporară, ar fi în vigoare numai pentru ramurile guvernamentale care au impuse o serie de norme energetice, celelalte având în continuare mână liberă la achiziţii.

Citiți și: Se dau sute de lei de la stat până la sfârșitul lunii!

(Sursă: arenaIT, foto: giantbomb)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90