Donaris 930 x 122

centrul cultural pitești

Cinci zile de evenimente culturale și educative la Pitești!

Cinci zile de evenimente culturale și educative la Pitești!

Citiți și: Pitești. Începe un show de zile mari! Spectacolul pe care toată lumea l-a așteptat

Între 22 și 26 aprilie 2024, Centrul Cultural Pitești organizează o serie de evenimente culturale și educative ce pot fi urmărite atât online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, cât și pe site-ul www.centrul-cultural-pitesti.ro.

Evenimentele sunt deschise publicului, cu mențiunea că locurile sunt limitate.

Citiți și: Momente inedite la Pitești: Capsula timpului îngropată acum 10 ani va fi deschisă

Unul dintre punctele de atracție ale săptămânii este dialogul „Iubirea și comportamentul în iubire”, parte a proiectului „Arta Devenirii”.

Coordonat de scriitoarea Silvia Grigore și cu participarea Lianei Finta, consilier și trainer în Spiritualitate aplicată, acest eveniment va avea loc pe 22 aprilie, de la ora 14.00, în Sala Ars Nova a Casei Cărții.

De asemenea, tot pe 22 aprilie, începând cu ora 15.00, va avea loc prelegerea

„Suferințele unui destin romantic – Vasile Alecsandri”.

Organizată sub egida proiectului „Biografii triste și destine tragice din istoria literară”, sesiunea este coordonată de Magda Grigore, scriitoare și critic literar.

Cinci zile de evenimente culturale și educative la Pitești!

Continuând seria prelegerilor, pe 22 aprilie, de la ora 16.30, Leonid Dragomir va găzdui conferința „Lumea digitală ca putere, transumanismul, imaginativul informatic și lipsa meritocrației”.

Invitat special este filosoful Mircea Arman, cunoscut pentru contribuțiile sale în domeniul filosofiei tehnologiei.

Evenimentele continuă pe 23 aprilie cu prelegerea „Căi de echilibrare a percepțiilor nostre”, susținută de Laura Gabriela Nițescu.

Dar și pe 24 aprilie cu dezbaterea „Rolul Presei pentru Liniște și Pace în Lume”, coordonată de jurnalistul Ahmed Jaber.

În data de 25 aprilie, publicul este invitat să participe la sesiunea „Elementele feng-shui în medicina tradițională chineză”.

Evenimentul este prezentat de specialistul în Feng Shui, Sorin Dinu.

Săptămâna se încheie pe 26 aprilie cu Festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursului Național de Poezie de Dragoste „Leoaică tânără, iubirea…”, un eveniment de prestigiu ce celebrează talentul literar românesc.

Citește și: Concert mult așteptat în Parcul Lunca Argeșului, ACUM

Toate aceste evenimente găzduite de Centrul Cultural Pitești reprezintă oportunități excelente pentru dezvoltare personală și culturală.

Foto principal: Arhivă/Descriptiv

Foto articol: Facebook/ CC Pitești

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3