930 x122 grota rece

centrul cultraul pitești

Spectacolul continuă! Concert mult așteptat în Parcul Lunca Argeșului, ACUM

Spectacolul continuă! Concert mult așteptat în Parcul Lunca Argeșului, ACUM

Citiți și: Pitești. Spectacol de concentrare și performanță, în Piața Primăriei!

Ediția 47 a ,,Simfoniei Lalelelor” se îndreaptă spre final.

În ultima zi a festivalului, iubitorii de folclor sunt așteptați și astăzi în Parcul Lunca Argeșului, pentru a lua parte la un spectacol deosebit, oferit de Centrul Cultural Pitești.

Citiți și: Șocant pe cine au prins la Simfonie! Au rămas toți mască!

Piteștenii sunt invitați la spectacolul de folclor începând cu ora 12.00, unde vor performa interpreți ce împărtășesc pasiunea și dragostea pentru cântul popular.

Evenimentul este coordonat de Valentin Grigorescu, coordonatorul cursului de canto-popular organizat de Centrul Cultural Pitești.

Spectacolul continuă! Concert mult așteptat în Parcul Lunca Argeșului, ACUM

Vă reamintim, de asemenea, programul de astăzi, 21 aprilie:

11:00 – 15:00: Spectacol de folclor (muzică și dans) în Parcul „Lunca Argeșului”: Palatul Copiilor, Centrul Cultural, Comunitatea Elenă (Ansamblul de dansuri „Filia”, Grupul vocal „Elada”, Duet vocal Ana Maria & Sebastan), Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș;

12:00 – 15:00: Ateliere de creație și design floral – pavilion expozițional, Parcul „Lunca Argeșului”;

15:00 – 17:00: Spectacol extraordinar susținut de Orchestra „Doina Argeșului” – scena în aer liber, Parcul „Lunca Argeșului”.

Transport gratuit la „Simfonia Lalelelor” oferit prin S.C. Publitrans 2000 S.A., pe ruta Teatru Al Davila-Parcul Lunca Argeșului!

Spectacolul de folclor din Parcul ,,Lunca Argeșului” poate fi urmărit LIVE, AICI:

Foto principal: Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90